Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeno-plesna poslastica

'Disco fantastico' u metropoli uz Studio 54 i Green Gold Club!

Green Gold Club
Foto: Green Gold Club
1/6
26.11.2014.
u 11:55

Sjetite se disco klubova 80-ih, blještavila, glazbe, boja i senzualnih plesnih pokreta. Sve to i više, očekuje vas ove subote 29. studenoga 2014. u najatraktivnijem mjestu noćnog života metropole.

Green Gold Club priprema novu glazbeno-plesnu poslasticu za sve ljubitelje istinskih partya, posebnu tematsku večer pod nazivom 'Studio 54' odnosno 'Disco fantastico'.

Sve vas koji izabarete izlazak u Green Gold Club uz najbolju glazbu, očekuju klub dekoriran u posebnom disko stilu, a na isti će način biti odjevene i atraktivne plesačice .

Odličan ambijent, još bolja glazba za koju se brinu DJ Claudio Madirazza i DJ Daisy kao i provokativne plesačice First Entertainmenta garantiraju vam odličan provod.

A najbolji uvod u groznicu subotnje večeri, u petak 28. studenoga. 2014., sprema vam najtraženiji splitski band, grupa Boss. Južnjačkim temperamentom i odličnim singlovima 'U pola dva', 'Da ne volim te ja', 'Djeca ljubavi', 'Jedna je mala', Bosovci vam jamče najuzbudljiviji provod petkom u još jednoj večeri live glazbe petkom.

Pridružite nam se u Green Gold Clubu, ne propustite Green Gold For You večer u petak 28.11. uz grupu Boss, kao i u subotu 29.11. i specijalni disco fantastico 'Studio 54 party'!

Na vama je da dođete u dobrom društvu i zabava može početi. Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem internet stranice Green Gold club-a, iPhone ili Android aplikacije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije