Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL JE ZAGARANTIRAN

Dino Merlin vraća se u pulsku Arenu nakon osam godina

Dino Merlin
Foto: Edvin Kalić
1/4
21.04.2017.
u 17:11

Želja za povratkom u ovaj amfiteatar iz snova tinjala je još od prošlog koncerta i te prekrasne ljetne noći. Zajedno imamo priliku da ugasimo plamen starog i upalimo vatru novog susreta 28. srpnja - kazao je Dino

Dino Merlin ovog će ljeta nastupiti na jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – u pulskoj Areni. Koncert u okviru turneje “Hotel Nacional” najavljen je za 28. srpnja 2017. godine, a sudeći po dosadašnjem tijeku turneje, posjetitelje ponovno očekuje vrhunski spektakl.

Ovo je drugi put da Dino svira u pulskoj Areni, nakon što je prije osam godina, u ljeto 2009. u okviru turneje “Ispočetka” imao nezaboravan koncert u ovom hramu kulture.

“Zvuči fantastično i nevjerovatno, ali je ipak istinito da se nakon osam godina vraćam u pulsku Arenu. Želja za povratkom u ovaj amfiteatar iz snova tinjala je još od prošlog koncerta i te prekrasne ljetne noći. Zajedno imamo priliku da ugasimo plamen starog i upalimo vatru novog susreta 28. srpnja”, kazao je Dino zbog ponovnog dolaska u Pulu.

Svjetska turneja “Hotel Nacional” koja prati istoimeni album, a  koji je po izlasku bio uvršten na visoko 8. mjesto Billboard World Albums top liste, obara sve rekorde i do sada joj je prisustvovalo preko pola miliona posjetilaca diljem svijeta. Publika u Hrvatskoj je Dinu Merlina u okviru aktualne turneje do sada imala priliku vidjeti na Bundeku u Zagrebu, te u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena), te Areni Zagreb u 12. mjesecu prošle godine, a kao “višnja na torti” za ovo ljeto najavljen je dolazak showa “Hotel Nacional” u Arenu Pula 28.07.2017.

Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj kreću u prodaju u srijedu, 26. travnja 2017. u 12:00, u sistemu Ticketshop (www.ticketshop.hr), a s obzirom na to Dino Merlin svojim izvrsnim scenskim nastupima i pratećom audio-vizualnom produkcijom jednostavno briljira, publika i ovoga puta može očekivati neviđeni spektakl.

Zbog ograničenog prostora, u prodaji će biti samo ograničeni broj ulaznica, pa organizatori savjetuju da se za svoje ulaznice pobrinete na vrijeme kako uoči koncerta ne bi nastala strka i panika.

>>Dino Merlin u Areni napravio ono što ni Justinu Bieberu nije pošlo za rukom

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajbum
02:18 22.04.2017.

Balija moze a hrvat nemoze. To sve kaze o ovoj nasoj nakaradnoj drzavi

PO
portugisac
14:44 22.04.2017.

A to ne će izazvati tektonski poremečaj Arene. U stvari nije isto kada dođe 1000 ljudi i od toga pola sa besplatnim kartama ili kada dođe 100 000 ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije