Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Diktatori zazivaju 'Malu'

Diktatori
Foto: Promo
1/4
29.03.2017.
u 19:00

Uz nastavak stalne koncertne aktivnosti s Banom, Diktatori povremeno surađuju i s drugim popularnim pjevačima kao što su Neno Belan, Alen Islamović, Bobo Knežević, Mladen Vojičić Tifa i drugi.

Splitski peteročlani pop/rock bend Diktatori, nakon pjesama "Zašto si me ostavila" s kojom su se predstavili na Zagrebačkom festivalu i singla "Ako padnem" s kojim su započeli suradnju s diskografskom kućom Croatia Records, predstavljaju treći singl "Mala".

Glazbu potpisuje Darko Bakić, tekst Tihana Buklijaš Bakić, aranžman Marko Matijević Sekul i Darko Bakić, a produkciju Marko Matijević. Spot potpisuju Karlo Ljubica i Siniša Jakelić (Moruzgwa Productions).

Pjesma je premijerno emitirana na valovima Jadranskog radija, a spot na CMC televiziji i portalu Vecernji.hr

Bend kojeg čine Marko Jelavić (vokal), Tibor Bošković (klavijature), Marin Kalajžić (bubnjevi), Luka Tičinović (bas gitara) i Tiho Vlahović (solo gitara).  Početkom 2007. godine započinju suradnju s Marijanom Banom, legendarnim kantautorom i frontmenom Daleke obale. Do danas su Ban i Diktatori održali koncerte u brojnim klubovima i dvoranama, trgovima i stadionima. Uz nastavak stalne koncertne aktivnosti s Banom, Diktatori povremeno surađuju i s drugim popularnim pjevačima kao što su Neno Belan, Alen Islamović, Bobo Knežević, Mladen Vojičić Tifa i drugi. Od 2015. godine krenuli su s autorskim singlovima.

Više informacija možete pronaći na www.diktatori.com kao i na facebook stranici (https://www.facebook.com/bend.diktatori).

>>Matko Jelavić slavi 30 godina karijere: Sinovi su suprugin i moj najveći ponos

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije