Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“SAMO MI SE VRATI“

Debitantski singl Rina Petrovića, sudionika showa The Voice

Rino Petrović
Foto: PR članak
1/3
29.07.2016.
u 15:00

Odmah su mi se svidjeli tekst, melodija i izričaj koji su za mene osmislili dečki. Osim toga, ugodna je i nimalo nametljiva, a i lako se sluša – kaže Rino

Rino Petrović, mladi glazbenik iz Kraljevice i sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavlja svoj debitantski singl – pjesmu “Samo mi se vrati“, s kojom će sudjelovati i na ovogodišnjim 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku! Autor pjesme je Darko Bakić, dok je za produkciju bio zadužen Igor Ivanović i njegov tim deciBel Music. “Samo mi se vrati“ od danas je dostupna na svim digitalnim platformama i u radijskom eteru, u izdanju Universal Music Hrvatska: https://Rino.lnk.to/SamoMiSeVrati

- Pjesma mi je odlična i jako smo se brzo dogovorili oko nje. Odmah su mi se svidjeli tekst, melodija i izričaj koji su dečki osmislili za mene. Osim toga, ugodna je i nimalo nametljiva, a i lako se sluša – opisuje Rino svoj debitantski singl.

Rino svoju glazbenu priču započinje u ranom djetinjstvu, kada je upisao satove klavijatura jer mu je mama rekla da djevojke vole dečke koji znaju svirati i pjevati. Do sada se istaknuo u nekoliko bendova, a osvojio je i nagrade glazbenih žirija na različitim manifestacijama (2015. Grobnička skala: Nagrada za najbolju interpretaciju, 2016. MIK – Melodije Istre i Kvarnera; Nagrada za najboljeg debitanta). Široj javnosti svakako je poznat kao izrazito pozitivan i simpatičan sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. U showu je došao do prvih live emisija, a tijekom natjecanja promijenio je dva tima. Započeo je kao dio tima Jacquesa Houdeka, a nakon ispadanja u Knockout fazi, preuzeo ga je mentor Tony Cetinski.

Po završetku showa posvetio se daljnjem radu na svojoj glazbenoj karijeri, a njegov talent prepoznao je cijenjeni skladatelj i tekstopisac Darko Bakić, koji potpisuje Rinovu prvu pjesmu “Samo mi se vrati“. Zajednička suradnja dovela ih je do zagrebačkog deciBel Studija i rada s Igorom Ivanovićem, koji je producirao pjesmu, a o radu s Igorom i Darkom, Rino ima samo riječi hvale. - Darko i Igor su veliki pozitivci i divne osobe, a suradnji sam se nadao od samog početka budući da već dugi niz godina pratim njihov rad i dobro znam koliko su kvalitetni i cijenjeni. Jako me veseli što sada radimo zajedno, a ovo je tek početak lijepe glazbene priče - smatra mladi pjevač.

Pjesma “Samo mi se vrati“ od danas je dostupna u radijskom eteru i na svim digitalnim glazbenim platformama, kao i na Rinovu službenom YouTube/Vevo kanalu, gdje će do kraja ljeta biti objavljen I prateći videospot. https://Rino.lnk.to/SamoMiSeVrati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije