Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE KOJA

Čudesna Disciplin A Kitschme večeras premijerno u Vintage Industrial Baru

Disciplina kičme
Foto: Promo
19.01.2017.
u 16:32

Grupu Disciplina kičme odnosno Disciplin A Kitschme još od osnivanja 1981. godine predvodi Dušan Kojić-Koja. Njihova glazba mješavina je mnogih stilova, od funk-rocka, noise-rocka do jazz fuzije i drum and bassa.

Legendarna i čudesna, plesna i moćna te svakako neobična i  jedinstvena rock 'n' roll grupa na ovim prostorima – Disciplin A Kitschme će večeras s početkom u 21:30 h održati premijerni koncert u omiljenom zagrebačkom klubu, Vintage Industrial Baru.
Koncertom Disciplin A Kitschme, Vintage Industrial Bar ritmično ulazi u novu koncertnu sezonu 2017./2018 godine koja će, vidjet ćete uskoro, biti dosta sočna.

Brojni obožavatelji diljem svijeta

Grupu Disciplina kičme odnosno Disciplin A Kitschme još od osnivanja 1981. godine predvodi Dušan Kojić-Koja. Njihova glazba mješavina je mnogih stilova, od funk-rocka, noise-rocka do jazz fuzije i drum and bassa. DK je osnovan odmah nakon raspada genijalne Šarlo Akrobata. Do 1991. godine djelovali su u Beogradu i u tih su deset godina objavili sedam albuma. A, svojom su kvalitetom, neobičnošću i odličnim koncertnim nastupima stekli brojne obožavatelje diljem tadašnje države Jugoslavije.

Godine 1992.  Koja odlazi pravac Londona u kojem surađuje s tamošnjim glazbenicima te u tom londonskom periodu, objavljeni su albumi “I Think I See Myself On CCTV”, “Heavy Bass Blues” i “Refresh Your Senses, NOW!”.

Nakon deset godina, vraća se u Beograd u kojem par godine kasnije formira novu postavu Disciplin A Kitschme.

Album “Uf!” objavljuju 2011. godine, a 2015. u suradnji s vinkovačkim glazbenikom Igorom Djekeom izbacuju za sada svoj posljednji album “Opet.

Izvanredan i genijalan koncert Disciplin A Kitschme gledali smo prije 13. ožujka 2015. godine u klubu Močvara kada je promoviran beskrajno dobar box set 'Ove ruke nisu male 3'. Ako će koncert biti i malo dobar kao taj te godine, Disciplin A Kitschme nikako ne smijete propustiti.

>>Ako nam je glasno, Koja i Tvornica su tu da nam pojačaju još malo

Komentara 5

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
17:32 19.01.2017.

bitno da je pjevac iz beograda odmah je antihrvatima odlican...a nas thompson ne moze u arenu...zna se tko ne voli thompsona sigorno voli ove spodobe...pravi hrvati ne slusaju prekodrinske narikace...

IP
ipacarek
22:22 10.01.2017.

To su totalni antitalenti . Poslušajte njihovu " novac nikad neče doći ".

RA
radekbrod
18:42 10.01.2017.

neukusu treba reći NE !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije