Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANJE BEACH, DUBROVNIK!

Croatia Music Adventures 2016

Croatia Music Adventures
Foto: PR FOTO
1/5
24.05.2016.
u 14:47

28.7. SIGMA, 29.7. CLEAN BANDIT DJ SET

Danas je u Banje Beach klubu u Dubrovniku, održana press konferencija povodom druge sezone CROATIA MUSIC ADVENTURESA. Festival čiji je glavni partner Corona održat će se 28. i 29. srpnja na 5 pozornica, a ovog ljeta dovodi svjetska imena na jednu od najljepših hrvatskih plaža – dubrovačku plažu Banje! U dva dana kroz Dubrovnik će prodefilirati desetak DJ-a, a headlineri ovog ekskluzivnog festivala bit će SIGMA i CLEAN BANDIT DJ SET.

O projektu su detaljnije govorili ravnatelj rezervata Lokrum – Mario Tevšić, organizatori festivala - Maja Valjak ispred Menart BPM-a i Goran Kunštek ispred tvrtke Promoteka d.o.o. te voditelj programa u Lazaretima i Banje Beach klubu –Tomislav Rugole Torres.

Najpoznatiji duo svjetske bass scene – SIGMA vlasnici su hita „Nobody To Love“ i mnogih drugih koji broje milijunske poglede na YouTubeu. Jedan od najvećih radijskih i klupskih hitova u posljednjih desetak godina „Rather Be“ pripada upravo drugom headlineru festivala, odnosno grupi Clean Bandit koja na Banjama nastupa u formi Clean Bandit DJ seta.

Glavna pozornica ovogodišnjeg CMA bit će na plaži Banje, druga je u Banje Beach klubu, treća u Lazaretima te četvrta na Komardi. Peta pozornica koja neće biti u redovnoj prodaji bit će na otoku Lokrumu pokraj Mrtvog mora, a do nje će se dolaziti posebnim CMA brodom. Ove godine tamo će nastupiti kultni britanski DJ, DJ MAESTRO koji će predstaviti najnoviju soul / funk kompilaciju Nine Simone pod imenom „DJ Maestro Presents Nina Simone Little Blue Girl Remixed!“ DJ MAESTRO nastupa u sklopu SHOWCASE SOUNDPLATE RECORDSA koji je i izdao ''Official Nina Simone Remix'' album, a od ove su godine i službeni partner Croatia Music Adventuresa na području Velike Britanije.

Njegov nastup bit će ekskluzivna lounge – uvertira u CMA 2016! Lokrumskom setu DJ Maestra moći će prisustvovati svi posjetitelji otoka koji se 28. srpnja od 18 – 20 h zateknu na Lokrumu. Lokrum osim iznimne prirodne ljepote „krije“ i prijestolje megapopularnog serijala Igre prijestolja (Game of Thrones).

Prvi dan festivala, 28. srpnja, nastupa SIGMA. Poznati britanski drum & bass dvojac čine Cameron Edwards i Joe Lenzie, a na svjetsku scenu lansirao ih je mega – hit 'Nobody to Love'. Pjesma im je donijela dvije nominacije za BRIT nagrade i broji vrtoglavih 200 milijuna pogleda na YouTube-u. U veljači prošle godine singlom "Higher“ najavili su izlazak albuma 'Life' kojim su u prosincu 2015. oduševili i fanove i kritiku.

Surađivali su s najvećim zvijezdama kao što su Elie Goulding, Kanye West, s Palomom Faith na pjesmi „Changing“, s Ritom Orom na singlu „Coming Home“, a upravo danas izlazi novi singl – ljetna poslastica "Cry", nastalu u suradnji sa skupinom Take That, što je zasigurno najjača britanska pop suradnja 2016. godine! Singl je od danas dostupan i u hrvatskom radijskom eteru, You Tube kanalu i u digitalnom obliku.

Drugi headliner ovogodišnjeg Croatia Music Adventuresa koji nastupa 29. srpnja je Clean Bandit DJ Set koji debitiraju 2012. godine sa singlom „A+E“ na simboličnom 100. mjestu britanske liste singlova, da bi već iduće godine s hitom „Mozzart’s House“ stigli među 20 najboljih! S već ranije spomenutim hitom „Rather Be“ osvojili su cijeli svijet, a pjesma čiji spot ima gotovo POLA MILIJARDE pregleda na YouTubeu službeno je potvrđena kao jedan od deset najvećih svjetskih i europski hitova u 2014. godini. Poslije osvojene Grammy nagrade za najbolji dance hit gdje su iza sebe ostavili Disclosure i Mary J. Blige, nominirani su i za najbolji britanski bend, rame uz rame s grupom Coldplay.

SIGMA, DJ MAESTRO i CLEAN BANDIT DJ SET u Dubrovniku nastupaju prvi put i bit će to njihov najjužniji nastup u Hrvatskoj do sada.

U potrazi za savršenim lokacijama, nakon Parka Orsule iz 2015. godine, organizatori su za ovogodišnju destinaciju CMA odabrali plažu Banje. Atraktivna šljunčana plaža nalazi se blizu samog centra Dubrovnika, nudeći nenadmašan pogled na zidine Dubrovnika i predivni biser Mediterana - otok Lokrum.

Osim sunca i mora na plaži Banje moguće je uživati u vodenim sportovima, a ako se dan polako primiče svom kraju, tako se ova najpoznatija gradska plaža postupno pretvara u elitno mjesto za uzbudljiv noćni izlazak...Vidimo se 28. i 29. srpnja na CMA!

CROATIA MUSIC ADVENTURES je glazbeno – scenski projekt čiji je cilj spajanje izuzetnih hrvatskih lokacija i svjetskih glazbenih zvijezda, limitirajući broj ulaznica po svakom koncertu. To razlikuje ovaj neobični projekt od masovnih festivala ili koncerata na hrvatskoj obali ili kontinentu.

Informacije o ulaznicama:

Ulaznice su u prodaji od danas putem sustava Eventim i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Tisak kiosci, Tisak Media, Petrol BP..)

Sve informacije pratite ovdje ili na Facebook profilu CMA.

Cijene ulaznica:

Festivalska ulaznica do 1.6. 240 kn
Festivalska ulaznica do 1.7. 260 kn
Festivalska ulaznica do 27.7. 280 kn
Festivalska ulaznica na dan (28.7.) 300 kn
Festivalske VIP ulaznice ( stol + 4 ulaznice) 1600 kn

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije