Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sherry's bar

Brojne poznate osobe na promociji novog albuma grupe Mangroove

mangroove
Foto: Marko Šolić
1/7
28.11.2015.
u 15:42

Album je intimniji nego prošli, nekako je prepun nade i pozitivne energije.

Brojne poznate osobe okupile su se sinoć u Sherry's baru na prigodnom domjenku i promociji novog albuma grupe Mangroove. Poseban gost bio je Tedi Spalato s kojim su uživo izveli pjesmu 'Vila 21', a nastavak večeri protekao je uz druženje i vrhunsku gastro ponudu.

Brojna poznata lica iz javnog života svojim su dolaskom dali podršku Željki i Toniju iz zagrebačke grupe Mangroove na promociji njihovog novog albuma 'Sami' koja se održala sinoć u Sherry's baru. Gost večeri bio je Tedi Spalato s kojim je Mangroove izveo pjesmu 'Vila 21' koja se također nalazi na novom albumu.

Pjevačica Željka Veverec pozdravila je sve okupljene i zahvalila mnogobrojnim suradnicima i glazbenicima koji su sudjelovali na njihovom novom studijskom izdanju.

'Sami', treći po redu album Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ono Dade Topića, Tedija Spalata, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića, Viktora Lipića i Ane Veverec.

Album je intimniji nego prošli, nekako je prepun nade i pozitivne energije. Toni bi dodao da smo izašli iz mračnog doba i krenuli prema svjetlu. Mislim da je ovo jedan lijep album o nama i naravno svima drugima jer tako to ide, kad kreneš od sebe pa dođeš do svih ili barem do onih do kojih trebaš doći – izjavila je sinoć Željka Veverec.

Željka Veverec iz grupe Mangroove gostovat će uskoro na božićnom koncertu Igora Geržine koji će se održati u poznatom trendovskom okupljalištu, kavani Johann Franck pod nazivom Extravaganza Advent Party.

>> Mangroove predstavlja novi album 'Sami'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije