Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERES

Balašević gotovo već rasprodao ulaznice za Božićni koncert u Varaždinu

đorđe balašević
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
26.11.2015.
u 15:04

Ulaznicu za koncert Balaševića 26. 12. traže i fanovi iz hrvatske dijaspore

U svega tri dana od početka prodaje ulaznica za Božićni koncert Đorđa Balaševića u varaždinskoj Areni 26. prosinca prodano je 75% kapaciteta  dvorane. Organizatori otkrivaju da Balaševićevi fanovi kupuju ulaznice i iz Slovenije i BiH, ali i u Njemačkoj, Luksemburgu, Irskoj, Švedskoj, Finskoj, Češkoj, Mađarskoj, Švicarskoj i Australiji.

U ponudi se nalaze još mjesta u fan pitu te u parteru. Cijene ulaznica iznose 295 kn za najbližu poziciju pozornici, Fan pit, i 220 kn za Parter.

Božićni koncert 26. prosinca sadržavat će najvažnije trenutke iz Balaševićeve impresivne pjesmarice. Pozornicom varaždinske Arene proći će “Lepa protina kći”, “Devojka sa čardaš nogama”, “Miholjsko leto”, “Budimpeštanski sneg”, “Ringišpil”, “Olivera”, “Odlazi circus” u višesatnom nastupu, kao što to Balašević što je jedan od koncertnih običaja najpopularnijeg “Panonskog mornara”. 

Na sceni će mu se pridružiti 16 izvanrednih glazbenika uključujući i sjajne vojvođanske tamburaše, maestra Aleksandra Dujina, saksofonista Gabora Bunforda i violinista Ignaca Shena, a kao poseban gost nastupit će Nikša Bratoš.

>>Đorđe Balašević na Božićnom koncertu u varaždinskoj Areni

>>Pipsi, Urban, S.A.R.S., Dječaci… na Pozitivnom koncertu 27. i 28. studenoga

Komentara 5

SI
sisu
15:48 26.11.2015.

I opet će videti Tita, maršala, legendu tu, druga i borca, čoveka tog, slobodotvorca, tako će on videti Tita koji put? Je l' i ovu otpjeva koji put? Ili onu o Slovencima konjušarima? Obična ljiga.

Avatar fuzzy
fuzzy
15:51 26.11.2015.

A što je s 'Računajte na nas' i ostalim komunističkim uspješnicama?

Avatar fuzzy
fuzzy
15:51 26.11.2015.

A što je s 'Računajte na nas' i ostalim komunističkim uspješnicama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije