Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rujanfest

Bajaga & Instruktori i Plavi orkestar prvi put nastupili zajedno

rujanfest
Foto: Igor Mulc/Rujanfest promo
1/11
19.09.2014.
u 12:42

Brojni kritičari ocjenjuju Plavi orkestar kulturnim fenomenom osamdesetih i devedesetih, dok se Bajaga & Instruktori ubrajaju među začetnike rock scene na ovim prostorima

Jedni od najdugovječnijih i najpopularnijih bendova na regionalnoj glazbenoj sceni, Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori nastupili su sinoć prvi put zajedno, pred mnogobrojnom publikom na pozornici ovogodišnjeg Rujanfesta. Brojni kritičari ocjenjuju Plavi orkestar kulturnim fenomenom osamdesetih i devedesetih, dok se Bajaga & Instruktori ubrajaju među začetnike rock scene na ovim prostorima.

Prvo su nastupili dečki iz Sarajeva i publiku su vratili u prošlost svojim dugovječnim hitovima , kao što su 'Suada', 'Kaja', 'Bolje biti pijan nego star', 'Sava tiho teče', 'Zelene su bile oči te', 'Ako su to samo bile laži', 'Odlazim', kao i brojni drugi koji su postali evergreeni ovih prostora. Nakon Plavog orkestra publika nije imala vremena za predah jer se na pozornicu popeo Bajaga sa svojim Instruktorima s kojima je izveo svoje hit klasike- '220 u voltima', 'Ti se ljubiš', 'Dvadeseti vek', 'Dobro jutro džezeri', 'Plavi safir', '442 do Beograda', 'Red i mir', 'Neka svemir čuje nemir' i 'Na vrhovima prstiju'.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobus iz nekoliko hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćuje 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovno će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

>>Ne morate ići u Las Vegas: Vjenčati se možete na Rujanfestu!

>>Bajaga i Plavi orkestar zajedno nastupaju u rujnu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije