Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA MALE ANĐELE

Ana Rucner obilježit će 15 godina na sceni humanitarnim koncertima za baranjsku djecu

Ana Rucner
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
15.02.2017.
u 13:31

Ana će na ovim koncertima premijerno izvesti atraktivan program romske glazbe, uz pratnju vokalnog ansambla Arije, sjajnih pjevačica koje su pjevale u Ladaricama.

Čelistica Ana Rucner obilježit će 15 godina rada i ljubavi prema glazbi humanitarnim koncertima pod nazivom 15 godina ljubavi za radost djece u Baranji, koje organizira u suradnji s Rotary klubom Zagreb Maksimir. U zagrebačkom HNK 19. ožujka, a u osječkom HNK 23. ožujka predstavit će svoje najizvođenije skladbe ali i potpuno novi glazbeni pravac kojim će uskoro zakoračiti. Ana će na ovim koncertima premijerno izvesti atraktivan program romske glazbe, uz pratnju vokalnog ansambla Arije, sjajnih pjevačica koje su pjevale u Ladaricama.

- Prihod ovih koncerta, koje organiziramo s Anom Rucner kao našom aktivnom članicvom, darivat će se udruzi Baranjski leptirići, za nabavku medicinskih pomagala, zatim udruzi sv. martina za pomoć  ugroženim obiteljima i dječjem vrtiću Radost iz Darde, te Općini Popovac za izgradnju dječjeg igrališta uz društveni dom u Kneževu.

U prvom dijelu koncerta Ana će predstaviti svoje najveće uspješnice, te ugostiti Gorana Karana, Danijelu Pintarić i Ivana Jelića, dok će joj u Osijeku podršku pružiti KKUD Osijek 1862., uz popularni drmeš. Nakon toga slijedi i romski program, a prikazat će se i kratak dokumentarni film o Aninom životu i radu, redatelja Jakova Sedlara.

- Baranja još od snimanja spota u Kopačkom ritu ima posebno mjesto u mom srcu. Jako mi je drago što ću pomoći prije svega dječici Baranje izgradnjom dječjeg igrališta i nabavkom medicinskih pomagala- Zahvaljujem mojem Rotary klubu Maksimir Zagreb što je prepoznao vrijednost ove akcije - kazala je Ana Rucner. Ulaznice za koncerte prodaju se u sustavu eventim, te u HNK u Zagrebu i Osijeku. Svaki kupac na poklon dobiva i CD Ane Rucner s uspavankama "Za male anđele". Otvoren je i poseban donatorski račun HR3823600001502021406, a na www.anarucner.com moguće je i kupiti CD, te i na taj način pridonijeti akciji.

>>Pogledajte zanosnu Anu Rucner u novom turističkom spotu `Kopački rit u ritmu Bolera`

>>Ana Rucner: Po reakcijama ljudi, mislim da smo pogodili 'u sridu'

Komentara 1

GR
grodar
13:53 15.02.2017.

Kud se ova trpa svugdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije