Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJA

Ukrajina će sve napraviti kako bi Rusiju izbacila sa SP-a u Brazilu

Andrej Aršavin
PA/Pixsell
04.03.2014.
u 11:40

- Ambasador mi je rekao kako je jedna od sankcija koju će pokušati napraviti izbacivanje Rusije sa Svjetskog nogometnog prvenstva ovog ljeta - napisao je na Twitteru Morris.

Ukrajina i Rusija su predratnom stanju nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin odlučio zaštititi interese svoje zemlje na poluotoku Krimu.

Napeta situacija mogla bi se odraziti i na sport, pogotovo nakon izjave neminovanog ukrajinskog ambasadora koju je dao novinaru BBC-a Chrisu Morrisu.

- Ambasador mi je rekao kako je jedna od sankcija koju će pokušati napraviti izbacivanje Rusije sa Svjetskog nogometnog prvenstva ovog ljeta - napisao je na Twitteru Morris.

Ono što ukrajinski ambasador nije spominjao je Svjetsko prvenstvo 2018. godine kojem će domaćin biti upravo Rusija. Nakon izjave o izbacivanju Rusije sa SP-a u Brazilu, čini se da tu informaciju za SP 2018. godine nije znao ili se nije sjetio.

Foto: PA/Pixsell

>> Točno 100 dana do otvaranja SP-a i utakmice Hrvatska-Brazil
>> Kako kriza na istoku kontinenta utječe na sport

Ključne riječi

Komentara 2

KI
Komentator_iz_dijaspore
13:59 04.03.2014.

srbi i rusi su divljaci

UN
unbekant
12:19 04.03.2014.

jadni ovi ukrajinski misevi,svim silama pokusavaju daih ovaj ruski samar ne boli,ali istina je jedna,rusi su vladari ne samo u ukrajini,nego u cjelom svjetu,i na svim poljima,tako da ovi mali ukrajinski misevi mogu jos samo kakiti okolo……...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije