Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD UKUPNO 64

Rasprodano deset utakmica SP-a u Brazilu: Među njima i dvije u kojima igra Hrvatska

Navijači
Goran Stnazl/Pixsell
15.04.2014.
u 20:24

Osim tih pet utakmica naše skupine rasprodane su još utakmice Engleska - Italija, Argentina - BiH, Španjolska - Čile, Australija - Španjolska te finale Svjetskog prvenstva.

Fifa je objavila kako je uoči posljednje faze prodaje karata za Svjetsko prvenstvo rasprodano deset od ukupno 64 utakmice koje će se odigrati u Brazilu. Ono što je zanimljivo je činjenica kako su među tih deset utakmica čak dvije utakmice hrvatske reprezentacije.

Naime, rasprodana je utakmica otvaranja protiv Brazila, kao i utakmica trećeg kola protiv Meksika. Inače, sve utakmice Brazila i Meksika u skupini su rasprodane. Jedina utakmica skupine A koja nije rasprodana je ona između Hrvatske i Kameruna.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Osim tih pet utakmica naše skupine rasprodane su još utakmice Engleska - Italija, Argentina - BiH, Španjolska - Čile, Australija - Španjolska te finale Svjetskog prvenstva.

>> Španjolska je najskuplja reprezentacija SP-a! Znate li gdje je Hrvatska?

Komentara 5

TE
tenkre12
22:48 15.04.2014.

Mogu Brazilci i Meksikanci kupiti 90% ulaznica, dok god preostalih 10% kupe Hrvati zna se tko će biti glasniji na stadionu.

SV
sven222
12:09 16.04.2014.

rasprodane su najvjerovatnije radi naše repke a ne radi brazilaca i meksikanaca...isto tako i radi bosanaca a ne argentinaca....e novinaru....mi,mi,mi,mi i opet samo mi !!!!!!!!!!!!

ME
melinda
20:49 15.04.2014.

Svi se veselimo tim tekmama samo da nas ne izbace zbog svakodnevnih gluposti koje rade simunic i razno razne prtenjace i stete ugledu nase reprezentacije.Nadam se da ce nas simunic ostaviti vec jednom na miru i pustiti kovaca da pripremi nasu reprezentaciju na sportska nadmetanja u kojima nema mjesta politici vec samo fair play i neka pobjedi bolji...Sretno kockasti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije