Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

White: Overeem će dobiti još jednu priliku!

Frank Mir i Alistair Overeem
Reuters (Ilustracija)
11.09.2014.
u 17:35

Pozicija na službenoj UFC-ovoj ljestvici pala mu je za tri mjesta te se sad smatra desetim teškašem UFC-a

Alistair Overeem proteklog je vikenda doživio još jedan brzi poraz tehničkim nokautom i nakon toga su krenule brojne priče kako bi mu to ujedno mogao biti i posljednji nastup u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji.

Overeem u zadnja četiri nastupa u UFC-u ima samo jednu pobjedu i to je i više nego dovoljno da se počne smatrati kako je na rubu otkaza.

Pozicija na službenoj UFC-ovoj ljestvici pala mu je za tri mjesta te se sad smatra desetim teškašem UFC-a.

Dana White otkrio je kako će popularni borac ipak dobiti još barem jednom priliku ući u UFC-ov oktogon. "On ipak još uvijek spada među deset naših najboljih teškaša. Dobit će još jedan meč", rekao je kratko White u emisiji UFC Tonight.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije