Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se borio

White jasno pokazao što misli o Baraovom otkazu: Svoju šansu je prokockao!

Renan Barao i Dana White
Fight Site
30.08.2014.
u 19:13

"Ovo mu je bila šansa. Dobio je revanš koji je htio. Dillashaw će se sutra boriti, a ako pobjedi, borit će se protiv nekog drugog u sljedećoj obrani"

Da UFC-ov predsjednik Dana White nije oduševljen Baraovom "nesvjesticom i padanjem u kadi", može se iščitati iz njegove izjave u kojoj je između redova oprao bivšeg prvaka i dojučerašnjeg izazivača.

UFC 177 je definitivno mnogo izgubio otkazivanjem spektakularnog "main eventa" te ubacivanjem u borbu za titulu potpuno nepoznatog Joea Sota. Toga je svjestan i predsjednik UFC-a koji je spremio malu osvetu za Baraa.

"Ovo mu je bila šansa. Dobio je revanš koji je htio. Dillashaw će se sutra boriti, a ako pobjedi, borit će se protiv nekog drugog u sljedećoj obrani. A Barao, kada bude spreman, će se boriti protiv nekog drugog", pojasnio je White.

Situacija je prilično čista. Barao je prokockao svoju šansu te će sljedeću morati krvavo zaslužiti. Poznato je da UFC nema previše razumijevanja za probleme sa skidanjem kila pa je Whiteova reakcija zapravo bila i očekivana.

Najveći, a vjerojatno i jedini dobitnik u čitavoj priči je novopečeni izazivač Joe Soto. On je "niti kriv, niti dužan" dobio šansu postati UFC-ov šampion. Takva šansa se mnogima pruža samo jednom u karijeri...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije