Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riječ prvaka

Werdum: UFC bi bio bolji izbor za Fedora!

Fedor Emelianenko
Facebook
01.10.2015.
u 18:56

edor je nedavno potpisao za novu Sakakibarinu organizaciju, a Japanski mediji pišu da će za nastup u Japanu imati zajamčenih 2,5 milijuna dolara.

Fedor Emelianenko se 31. prosinca na priredbi u Japanu službeno vraća MMA borbama. Novonastalu vijest prokomentirao je Fabricio Werdum, UFC-ov prvak u teškoj kategoriji i borac koji je prekinuo 10 godina Fedorove dominacije, piše Fight Site.

"Bio sam jako razočaran kad je Fedor objavio kraj karijere, ali sad kad se vratio sam sretan zbog njega. UFC bi bio bolji izbor za Fedora, ali u Japanu se može više zaraditi. Ovo je velik posao za novu japansku organizaciju" izjavio je Werdum i izrazio žal što neće doći do njihovog revanša.

Podsjetimo, Fedor je nedavno potpisao za novu Sakakibarinu organizaciju, a Japanski mediji pišu da će za nastup u Japanu imati zajamčenih 2,5 milijuna dolara.

>>Irci kritizirali Whitea zbog odnosa prema Miočiću: 'Stipe uz tebe smo!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije