Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC ON FOX 11

Werdum odličnim nastupom sredio Brownea i sad ide na Velasqueza!

Fabricio Werdum
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
20.04.2014.
u 11:43

Daleko iskusniji Werdum uspio je dominirati tijekom većeg dijela svih pet odrađenih rundi te je uspješno skupljao crtice kod bodovnih sudaca uz oktogon što mu je na kraju donijelo i pobjedu jednoglasnom odlukom.

UFC on Fox 11 donio je gledateljima u Orlandu na Floridi iznimno zanimljiv okršaj između visoko rangiranih teškaša Fabricija Werduma i Travisa Brownea, a značaj te borbe neočekivano je skočio prije nekoliko dana nakon što je Dana White službeno potvrdio kako pobjednik dobiva status izazivača te ga stoga čeka meč protiv aktualnog prvaka Caina Velasqueza.

Daleko iskusniji Werdum uspio je dominirati tijekom većeg dijela svih pet odrađenih rundi te je uspješno skupljao crtice kod bodovnih sudaca uz oktogon što mu je na kraju donijelo i pobjedu jednoglasnom odlukom. Browne je u svega nekoliko navrata uspio opasnije ugroziti Fabricija koji se očito izuzetno dobro pripremio za ovaj okršaj.

Werdum je u Amway centru pred čak 17 tisuća gledatelja uspio demonstrirati gotovo sve tehnike modernog MMA borca te je potpuno zasluženo stigao do prilike koja mu se ovom pobjedom otvorila, pa možemo reći kako će definitivno biti vrlo zanimljivo vidjeti njegov okršaj protiv Velasqueza.

Foto: Reuters (Ilustracija)

U sunaslovnoj borbi večeri Miesha Tate slavila je također jednoglasnom sudačkom odlukom, iako je u prvoj rundi bila u nešto težoj situaciji kad se našla s Liz Carmouche u parteru, ali kasnije je taj minus uspješno nadoknadila dominacijom i ofenzivnijim pristupom borbi.

Spomenimo još da je Donald Cerrone pobijedio zahvaljujući gušenju s leđa u prvoj rundi, a do svoje pobjede najbrže je stigao Caio Magalhaes koji je u prvoj minuti prve runde slavio tehničkim nokautom protiv Lukea Zachricha. Mirsad Bektić u svom debitantskom nastupu za UFC odnio je pobjedu većinskom sudačkom odlukom.

UFC on Fox 11 rezultati:

Fabricio Werdum def. Travis Browne - jednoglasna sudačka odluka
Miesha Tate def. Liz Carmouche - jednoglasna sudačka odluka
Donald Cerrone def. Edson Barboza - Submission (RNC, Round 1, 3:15)
Yoel Romero def. Brad Tavares - jednoglasna sudačka odluka

Khabib Nurmagomedov def. Rafael dos Anjos - jednoglasna sudačka odluka
Thiago Alves def. Seth Baczynski - jednoglasna sudačka odluka
Jorge Masvidal def. Pat Healy - jednoglasna sudačka odluka
Alex White def. Estevan Payan - TKO (R1 1:28)
Caio Magalhaes def. Luke Zachrich - TKO (R1 0:44)
Jordan Mein def. Hernani Perpetuo - podijeljena sudačka odluka

Dustin Ortiz def. Ray Borg - podijeljena sudačka odluka
Mirsad Bektic def. Chas Skelly - većinska sudačka odluka
Derrick Lewis def. Jack May - TKO (R1 4:23)

Komentara 2

A4
alfa 4c
17:13 20.04.2014.

Joj sto ga bude Mehiko uneredio.....

Avatar patkovic
patkovic
12:22 20.04.2014.

biće u 2 kad ono zaglavio do pola pet , ko nekad na kasius kleja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije