Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC prvak

Weidman: Iskreno, bilo bi mi žao boriti se opet s Andersonom!

Chris Weidman
Reuters (Ilustracija)
04.01.2014.
u 10:58

"Nije mi drago što mu je noga slomljena. To je pomalo gorka pobjeda, ali zadovoljan sam što sam dominirao do tog trenutka u borbi"

Chris Weidman još je jednom iznenadio svijet svojom novom pobjedom nad Andersonom Silvom. Potpuno je dominirao u prvoj rundi, a onda je ubrzo meč prekinut nakon teške Andersonove ozljede.

Bivšeg prvaka UFC-ove srednje kategorije čeka oporavak od gotovo pola godine, pa nakon toga slijedi rehabilitacija i 2014. godina je vrlo vjerojatno potpuno izgubljena za njega kad su u pitanju mečevi.

No, jedno je sigurno - Weidman i Anderson više se neće sastajati u oktogonu. Na cijeli slučaj još se jednom osvrnuo sad aktualni prvak UFC-a.

"Nije mi drago što mu je noga slomljena. To je pomalo gorka pobjeda, ali zadovoljan sam što sam dominirao do tog trenutka u borbi. Njegov lom me čak spriječio da napravim još veći show. Neće se biti lako vratiti nakon takve ozljede, a da budem iskren, bilo bi mi i žao opet boriti se s njim. Nisam više ni siguran bi li to bila ravnopravna borba", rekao je Chris.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije