Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele ga pustiti

Wanderlei Silva: UFC me pretvorio u roba, a Ronda neće izdržati niti rundu sa Cyborg!

Wanderlei Silva
AJM/Press Association/PIXSELL
01.04.2015.
u 16:47

"Ronda je sjajna borkinja, ali ne vjerujem da može niti jednu rundu izdržati s Cris. Nikada se nije borila protiv nekoga kao što je Cyborg"

Wanderlei Silva je u otvorenom ratu s UFC-om već neko vrijeme. Bivši prvak je došao do granice gdje se otvoreno svađa s bivšim poslodavcem preko medija i tvrdi da su napravili roba od njega, piše Fight Site. Podsjećamo, Atletska Komisija ga je suspendirala zauvijek zbog "bježanja od doping testova", a UFC ga se odrekao iako su upravo i na njegovom imidžu gradili svoje carstvo.

Ipak, u razgovoru za brazilske medije, Wand je otkrio u čemu je trenutačno problem na relaciji dvije zaraćene strane. U ugovoru s UFC-om mu je i dalje ostala jedna borba, a elitna promocija mu ne želi "odriješiti ruke" i pustiti ga da se bori recimo u Japanu gdje Atletska Komisija nema ingerencije. Posebnog razloga nema, jednostavno ga ne žele pustiti. Wanderlei je očekivano bijesan na bivšeg poslodavca i optužuje ga za ropstvo.

"Problem je što još uvijek imam jednu borbu u ugovoru s UFC-om, a ne želim s njima više ništa mati. Drže moj ugovor i ne mogu napraviti ništa, ne mogu se boriti drugdje. Ne želim za njih boriti, a oni me ne žele pustiti", tvrdi Wand i dodaje:

"Ne znam hoću li se ikada više boriti. U ovom trenutku mislim da neću. Nema razloga da me UFC i dalje drži, trebaju potpisati jedan papir i to je to. Iznenađen sam, ovo nije korektno."

Brazilac je dogovorio "gažu" u Bellatoru koja je podrazumijevala potpisivanje autograma i promoviranje njihovih priredbi. No, i to ne smije...

"Najavili su mi preko e-maila da će me tužiti, da će angažirati odvjetnike. Ne daju mi da radim. To je problem. Ja sam njihov rob. Ne žele me platiti, a ne daju mi da se drugdje borim. To je pravi problem."

U ostatku razgovora Wanderlei se osvrnuo na čitav niz drugih zanimljivih tema u MMA svijetu. Među ostalim je demantirao da će postati kečer te je ustvrdio da ne poštuje Atletske Komisije jer selektivno kažnjavaju sportaše. No, rekao je pokoju i o mogućem meču Ronda i Cyborg.

"Ronda je sjajna borkinja, ali ne vjerujem da može niti jednu rundu izdržati s Cris. Nikada se nije borila protiv nekoga kao što je Cyborg. Bježati više ne može, ako želi reći da je najbolja na svijetu. Vjerujem da je Cris bolja i da Ronda neće izdržati niti jednu rundu", zaključio je legendarni borac.

>>Ovaj borac zaista ima tešku ruku: Evo kako je 'uništio' suparnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije