Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA PORUKA

Wanderlei Silva: Osramotili ste me, Cro Cop i ja ćemo vam pokazati što je prava borba

08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
27.09.2016.
u 12:25

- Osramotili ste me. Borci se boje napadati, dvije ili tri minute bez akcije. Ovo nije UFC. Jedina stvar koja vas može dovesti u tu promociju jest dobar nastup, ne pobjeda. Ovdje nema mjesta za plašljive borce. Dođite se boriti, ili idite doma. Nadam se da ćete imati bolji nastup u prosincu, inače se nećete vratiti - rekao je Silva.

Mirko Cro Cop Filipović je nakon uvjerljive pobjede nad Hyun Man Myungom na Rizin 4 priredbi u Japanu prošlog vikenda dogovorio trilogiju s Wanderleijem Silvom s kojim će se obračunati u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa, 29. prosinca. No ostatak priredbe u Saitama areni nije bio toliko uvjerljiv Pride i UFC veteranu Silvi koji je na press konferenciji nakon eventa kritizirao nastupe svojih mlađih kolega, piše Fightsite.

- Neki od vas su se borili dobro, ali neki od vas mladih boraca ste me razočarali. Osramotili ste me. Borci se boje napadati, dvije ili tri minute bez akcije. Ovo nije UFC. Jedina stvar koja vas može dovesti u tu promociju jest dobar nastup, ne pobjeda. Ovdje nema mjesta za plašljive borce. Dođite se boriti, ili idite doma. Nadam se da ćete imati bolji nastup u prosincu, inače se nećete vratiti.

Silva je obećao da će u prosincu zajedno s Cro Copom mlađoj generaciji pokazati što znači biti pravi borac i ostaviti sve u ringu.

- Ja sam ostavio svoju krv u ringu da biste vi mogli ovo što sada imate. Mirko i ja ćemo vam u prosincu pokazati kako se radi epska bitka, kako dva gladijatora vode pravu borbu, a ne dva uplašena borca u ringu. Jučer ste me osramotili. Nadam se da ćete se vratiti bolji u prosincu, inače se nemojte uopće vraćati.

Komentara 2

TE
texas
16:21 27.09.2016.

Dobro zbori !!

MA
madmax17
22:49 29.09.2016.

O kome priča?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije