Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro će objaviti

Wanderlei Silva: Mogu dokazati da je UFC namještao borbe

Wanderlei Silva
AJM/Press Association/PIXSELL
24.07.2015.
u 17:31

- Organiziramo se i uskoro ćemo imati vijesti za našu braću u ringu. Ovo neće proći. Neki su me pokušali kupiti, ali ja nisam, niti sam ikad bio na prodaju.

Wanderlei Silva nastavio je svoj napad na UFC nakon što je Jacob 'Stitch' Duran dobio otkaz. 'Axe Murderer' još je jednom optužio UFC za namještanje mečeva, piše Croring.

"Otpustili su ga. Dobro ste čuli. Otpustili su 'Stitcha' zato jer je ustao protiv ove pljačke počinjene protiv sportaša. Zato se pitam zašto ne otpuste mene? Rekao sam da ne želim i neću više raditi za tu promociju. I neće mi dati otkaz. To se događa onima koji govore istinu u ovoj firmi. Nemaju poštovanja prema nikome. Dao sam jasno do znanja da se neću više boriti za UF Circus. Namještene borbe - i to mogu dokazati! Još nisam bacio bombu. Još nisam rekao sve što znaš!" napisao je Brazilac na Facebooku.

"Ili radite ono što oni žele ili ste otpušteni. Neću odustati dok ne oslobode sportaše. Ova promocija ubija naš sport. Postoje borci koji se vraćaju na posao jer ne mogu uzdržavati obitelj samo od sporta. Vrlo su slabo plaćeni. Organiziramo se i uskoro ćemo imati vijesti za našu braću u ringu. Ovo neće proći. Neki su me pokušali kupiti, ali ja nisam, niti sam ikad bio na prodaju. I borit ću se do kraja kako bih razotkrio te promotore koji obmanjuju publiku, varaju i oduzimaju dostojanstvo i čast našem sportu. Ovo postaje pro-wrestling show s namještenim mečevima. Moramo zaustaviti te tipove jer ako to ne napravimo to će biti i naš kraj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije