Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVI MIŠIĆI

Wanderleiju, čuvaj se: Mirko Filipović ima 42 godine, a izgleda jače nego ikad!

Cro Cop
Foto: facebook.com/MirkoCroCopOfficial
17.10.2016.
u 17:43

Filipović je ovih dana krenuo s pripremama, a sudeći prema fotografijama na službenom Facebook profilu, Cro Cop u 43. godini izgleda bolje nego ikada.

Mirko Filipović žestoko je krenuo s pripremama za svoj sljedeći dvoboj koji će se u prosincu održati u japanskoj promociji Rizin. Protivnik će mu biti njegov vječni rival i čovjek s kojim je već dva puta ulazio u borilište – Brazilac Wanderlei Silva, piše Fightsite.

Podsjećamo, Cro Cop nedavno je prošao prvu prepreku na Rizinovu Grand Prixu pobijedivši Korejca Hyun Man Myunga prekidom već u prvoj rundi. Uslijedio je mali preokret kada su Cro Cop i Wanderlei praktički dogovorili sami da će se međusobno susresti u sljedećoj fazi natjecanja. Njihov meč je potvrđen i od organizatora te će se održati 29. prosinca.

Zasad je Mirko slavio u onom legendarnom Prideovom Grand Prixu prekidom, dok je prvi dvoboj po mješovitim pravilima završio neodlučeno.

Filipović je ovih dana krenuo s pripremama, a sudeći prema fotografijama na službenom Facebook profilu, Cro Cop u 43. godini izgleda bolje nego ikada.

>> Cro Cop na udaru poznatog prevaranta: Mučki su me napali, ali sredio sam ih s pola snage

Komentara 3

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
17:14 25.10.2016.

Ne znam sto mu ovo vise treba

Avatar cera
cera
19:22 17.10.2016.

Izgled ne pobjedjuje.

GU
General_U
19:46 17.10.2016.

neke čudne materije teku mu kroz arterije zato mišići u četerdeset drugoj rastu bolje nego ikad, zašto je ono izbačen iz ufca.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije