Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraženi Kličko:

'Imam pravo na revanš s Furyjem, no sada nije vrijeme za takve odluke'

Vladimir Kličko - Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.11.2015.
u 10:22

Bio je nevjerojatno brz za tako visokog momka. Jako se dugo kreće i ima dugačak raspon ruku, kazao je Kličko.

Novi vladar boksačke teške kategorije izuzetno je emotivan bio nakon što je saznao kako je savladao Vladimira Klička. Rekao je kako je ovo ostvarenje sna za koji je naporno radio šest mjeseci. Kličko je izjavio kako nije našao odgovor za brzinu svog protivnika.

Prve izjave Tysona Furya bile su onakve kakve bi se i očekivale od čovjeka koji je uspio prevariti sve prognoze te napraviti nešto što nitko nije uspio preko deset godina, piše Fightsite. Nakon velike pobjede protiv Vladimira Klička, rekao je:

"Pobijedio sam zbog moći Isusa Krista. Došao sam savladati moćnog prvaka Vladimira Klička i u tome sam uspio. Radio sam šest mjesece te sam ostavio apsolutno sve u dvorani, žrtvovao sam sve i sad sam ostvario svoje snove."

Nastavio je vrlo emotivno te nije mogao sakrit suze.

"Teško je doći u drugu državu, tamo se boriti i pobijediti. Moram priznati, tijekom zadnje runde sam mislio da ću izgubiti ovaj meč", rekao je te dodao još nešto o ponašanju dosadašnjeg prvaka: "Okretao je glavu od mene i pokušavao me pritiskati prema podu i pokušavao sam se izvući iz toga.

Još se obratio svom protivniku: "Vladimire, ti si veliki šampion i hvala ti što si mi dao priliku. Ono sve prije borbe bila je zabava. Ja sam mlad i htio sam napraviti show. Svi su nekada bili mladi, vjerujem kako me razumiješ."

Vladimir je bio povrijeđen, što se vidjelo po njemu, no uspio se obratiti prepunom stadionu.

"Bio je nevjerojatno brz za tako visokog momka. Jako se dugo kreće i ima dugačak raspon ruku. Htio sam boksati i biti opušten, cijelo vrijeme sam tražio distancu, no nisam uspio. Jednostavno je bio prebrz", rekao je, a odgovorio je i na pitanje hoće li biti revanša:

"Prema ugovoru imam pravo tražiti revanš, no ovo sad nije vrijeme za donositi takve odluke."

- Moj brat zaslužuje revanš. Vladimir mora analizirati stvari i vidjeti kako dalje. No vratit će se jači nego ikad. Uvijek to napravi, rekao je Vitalij Kličko.

>>Fury pobijedio Klička i postao prvak svijeta pa se rasplakao i zapjevao: Ovo je bio moj san!

>>Nakon ovakvog meča, dođe mi da odem u profesionalce i prebijem Klička i Furyja zajedno!

Komentara 8

MA
masterYoda
10:41 29.11.2015.

Svemu dodje kraj, mladi zamjenjuju stare. To je prirodni proces.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:36 29.11.2015.

Nije u redu opravdavati poraz i umanjivati pobjedu Furya zbog taktike s kojom je osvojio naslov, iste one taktike radi koje si 11 godina na tronu !

Avatar mister.N@
mister.N@
13:38 29.11.2015.

klicko je konacno iz prve ruke vidio kako se boksati sa suparnikom koji je vosi tezi i ima duze ruke... godinama je bio sampion na racu toga a prvi puta kad je to imao sa druge strane nije mogao napravitii nista... nisi imao nista u ovoj borbi... tvoja era je gotova iako mi te bilo zao sinoc...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije