Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
G-1 KVALIFIKACIJSKI TURNIR

Vedran Golec zlatni, Martina Zubčić srebrna

Martina Zubčić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
22.04.2014.
u 11:14

Vedran Golec iz TKD Jastreba, u pratnji trenera Mateja Škreblina, u teškoj kategoriji (+87 kg) okrunio se sa zlatnom medaljom uz dvije pobjede što mu je na rang listi WTF--a donijelo novih 10 bodova

UKišinjevu, u Moldaviji, održan je još jedan G-1 kvalifikacijski turnir za nastup na Grand Prix natjecanjima koja tekvondoašima daju mogućnost izravnog plasmana na Olimpijske igre. Nastupilo je 239 natjecatelja iz 17 zemalja, a nastupilo je i dvoje hrvatskih predstavnika "loveći" zadnje bodove za nastup na 2. Grand Prix natjecanju koje će se održati u kolovozu 2014. u Manchesteru.

Vedran Golec iz TKD Jastreba, u pratnji trenera Mateja Škreblina, u teškoj kategoriji (+87 kg) okrunio se sa zlatnom medaljom uz dvije pobjede što mu je na rang listi WTF--a donijelo novih 10 bodova i siguran nastup na 2. Grand Prix natjecanju. U polufinalu je pobijedio Ukrajinca Čeronickija 2:1, a u borbi za zlato Nijemca Celestrina 6:3.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Naša brončana olimpijka Martina Zubčić (Dubrava), u kategoriji do 57 kg, osvojila je srebrnu medalju pobjedom u polufinalu nad Ukrajinkom Baranovom 9:2, dok je u finalu izgubila od Ruskinje Khafizove 4:3.

>> Srebrna Iva Radoš izbacila olimpijsku pobjednicu, Sumić i Rastović treće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije