Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomeo ga

Vaso Psihopat za devet sekundi razbio srpskog borca i ring

Vaso Bakočević
Foto: Youtube Screenshot
25.05.2015.
u 12:27

Meč se održao na Bushido FC-u, na eventu koji je u Beogradu organizirao član FFC-a Dušan Džakić.

Crnogorski borac Vaso 'Psihopat' Bakočević u nedjelju je nakon samo 9 sekundi nokautirao svog protivnika Srbina Nikolića, a ono po čemu će se ovaj meč pamtiti nije brzina kojom je Vaso odradio posao, već činjenica da je srušivši protivnika srušio i ring, piše Fightsite.

Meč se održao na Bushido FC-u, na eventu koji je u Beogradu organizirao član FFC-a Dušan Džakić. Korištena su pravila iz "starog" Pridea, koja su uključivala udaranje glavom u glavu, stompanje, udarce nogom u glavu protivnika koji je na podu...

Nažalost, event je morao biti prekinut zbog kiše jer je ring bio na otvorenom.

>>Crnogorci se naslađuju: 'Vaso Psihopata razbio Hrvata'

 

Komentara 17

B2
bordon 2
12:56 25.05.2015.

Srbin u skladu sa srpskom tradicijom - odmah zalego! Kad dođe k sebi - bit će, ako ništa, moralni pobjednik ovog ''spektakla''! A njegoi će ga sunarodnjaci poslati na ''rehabilitaciju u Vrnjačku banju - tri tjedna. Gdje će dobro ''napuniti baterije'' i biti spreman za nove pobede!

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:01 25.05.2015.

Vaso psihopat iz Crne Gore razvalio Srbina i ring hehehe

ST
stefj
13:19 25.05.2015.

He, he, dobar naslov, spoj HDZ-ovog tajnika i premijera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije