Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plasirao se u četvrtfinale

Cro Cop već u prvoj rundi pobijedio Hyun Man Myunga!

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
25.09.2016.
u 12:13

Cro Cop se tako plasirao u četvrtfinale Grand Prixa u organizaciji Rizina, a sljedeću borbu imat će 29. prosinca.

Mirko Filipović vratio se u japanski ring nakon osam godina i oduševio već u prvoj borbi. Hrvatski borac već u prvoj rundi slavio protiv Hyun Man Myung iz Koreje.

Njihova borba bila je 11. po redu u ovoj napetoj borilačkoj večeri, a Mirko je opravdao očekivanja i najave. Uoči meča govorio je da je iznimno spreman, bez obzira na to što je u 43. godini, a to je demonstrirao već na samom početku meča. Uspio je vrlo brzo srušiti na parter Korejca, za kojeg se znalo da mu to nije jača strana, a tamo je onda dovršio posao. Cro Cop ga je prvo pošteno izudarao na tlu, a onda počeo gušiti i već nakon dvije i pol minute njihova borba bila je gotova.

Cro Cop se tako plasirao u četvrtfinale Grand Prixa u organizaciji Rizina, a sljedeću borbu imat će 29. prosinca. Tada će u konkurenciju ući Wanderlei Silva i još jedan zasad neimenovani bora. Dva dana kasnije, na Staru godinu četiri najbolja borca borit će se za finale, a na kraju dana dvojica najboljih za Grand Prix naslov.

Mirku Filipoviću ovo je bila 32. pobjeda u karijeri, ima 11 poraza i dva neriješena ishoda.

>>Cro Cop 55. put u Japanu: U kavezu mi to izgleda životinjski, a ovo mi je više sportski

>>Odrađeno vaganje, Cro Cop deset kilograma lakši od svog protivnika

>>Nećete vjerovati kakvu su 'spačku' Cro Cop i Drviš napravili fanovima u Japanu

12:48 - Gotova je borba, Mirko je pobijedio već u prvoj rundi!

12:47 - Mirko će u ovoj borbi tražiti borbu u parteru, što je uspio napraviti već u prvoj rundi, srušio je svog protivnika na pod.

12:45 - Počela je borba! Sretno Mirko!!!

12:37 - Upravo traje predstavljanje boraca. Mirko Filipović stariji je 11 godina, i imao deset kilograma manje. No, bez obzira na to, hrvatski borac u ovu borbu ulazi kao veliki favorit

12:34 - Baruto Kaito pobijedio je Fujitu odlukom sudaca. Sad slijedi borba Cro Copa...

12.14 - Sve je bliži trenutak borbe Mirka Filipovića. Sada će početi borba Kazuyuki Fujita - Baruto Kaito, a nakon njih u ring će naš Cro Cop.

11:35 - U ring će uskoro izaći Andy Souwer i Daron Cruickshank, što će biti deveta borba večeri. Nakon što ona završi, još će jedna borba dijeliti Mirka Filipovića od povratka u ring. Taj trenutak svi s nestrpljenjem očekujemo.

10:30 - Valentin Moldovski slavio je protiv Karla Albrektsson, a to je bila šesta borba večeri. Podsjetimo, Cro Cop će u ring izaći u 11. borbi večeri...

10:05 - Program se odvija prilično sporo, Cro Cop će još neko vrijeme pričekati. u međuvremenu je objavio još jednu poruku na Facebooku.

9:30 - Cro Cop čeka svoju borbu, koja je na rasporedu kao 11. Hrvatski borac nalazi se u svlačionici iz koje je poslao poruku uoči borbe:

- Pozdrav iz Saitama Arene! Opet u svojoj staroj svlačionici, neprocjenjivo. Kao i briga organizacije da me opet stave u moju svlačionicu u kojoj sam se toliko puta zagrijavao, napisao je Mirko.

9:20 - Upravo je završila i druga borba danas . Kanako Murata slavila je protiv Kyre Batare.

9:05 - Završena je prva borba u Saitama Areni. Gledatelji su imali priliku vidjeti pobjedu Gabi Garcije protiv Destanie Yarbrough.Borbe u livestreamu možete gledati na Gol.hr.

9:00 - Prije sat vremena pokeo je borilački spektakl u kojem nastupa i naš Mirko Filipović. Njegova borba je 11. po redu, a pogledajte i raspored borbi

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Foto: Twitter

Komentara 24

IN
inbox
11:21 25.09.2016.

mirko želim ti sve najbolje

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:48 25.09.2016.

Koje davljenje!Bravo Legendo!

Avatar babas
babas
10:35 25.09.2016.

Crocop je neuništiv,i sa 5 banki će još nastupati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije