Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio navijačima

Cro Cop pobijedio Ishiija, udarac laktom bio je presudan

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
23.08.2014.
u 13:49

- Veliki pozdrav navijačima u Hrvatskoj koji su me bodrili i davali mi podršku ovih dana, ali i Japancima ovdje koji su bili uz mene iako sam se borio protiv jednog od njihovih nacionalnih heroja

Mirko Filipović danas je ponovno ušao ring. U Japanu, u dvorani Ryogoku Kokugikan, borio se sa Satoshijem Ishiijem, osvajačem olimpijskog zlata u Pekingu 2008. i došao do još jedne pobjede te osvojio pojas prvaka organizacije Inoki Genome.

Bila je to treća MMA borba Mirka Filipovića nakon oproštaja od UFC-a i druga pobjeda. 

Mirko je uoči meča izjavio da je u odličnoj formi, a to je i pokazao iako borba nije krenula baš kako je planirao. Već na samom početku pokušao je jedan 'middle kick', Japanac mu je uhvatio nogu i srušio ga na parter. Mirko je bio u podređenom položaju i dobio nekoliko udaraca, ali je u jednom trenutku iskoristio priliku i svog protivnika snažno pogodio laktom u glavu i raskrvario ga. Krv je toliko jako curila da je već do kraja runde sudac dvaput prekidao borbu kako bi se borci obrisali.

U drugoj rundi Mirko je bio aktivniji, boksačkim tehnikama ugrožavao Japanca, a kako krv nije prestajala šikljati, sudac je prekinuo borbu i Cro Cop je mogao početi slaviti.

- Veliki pozdrav navijačima u Hrvatskoj koji su me bodrili i davali mi podršku ovih dana, ali i Japancima ovdje koji su bili uz mene iako sam se borio protiv jednog od njihovih nacionalnih heroja, rekao je Cro Cop na početku meča.

Tijek borbe:

2. runda

14.07 - Mirko je puno aktivniji, boksačkim tehnikama napada Japanca, a sudac je prekinuo borbu jer Japanac je previše krvario! POBJEDA JE TO ZA CRO COP-a!

14.04 - Počela je druga runda, Japancu i dalje smeta krv koja mu curi niz lice

1. runda: 

14.01 - Gotova je prva runda koja je bila dinamična. Japanac je Mirka na početku bacio na pod i zadao mu nekoliko udaraca, ali onda je Mirko uzvratio i raskrvario ga

14.00 - Krv ne prestaje curiti, sudac je već dvaput prekidao borbu da se borci obrišu. Sudac ih je ponovno vratio u stand-up

13.58 - Ishii je na podu uspio zadati našem borcu nekoliko udaraca, ali Mirko je uzvratio i raskrvario Japanca

13.56 - Mirko je u podređenom položaju na početku, Japanac ga je uspio baciti na pod

13.55 - Počela je borba, Mirko ima 104 kile, dok Japanac nije bio na vaganju jučer

13.51 - Uskoro nas očekuje početak borbe. Borba je predviđena na tri runde po pet minuta, uz pauze od 90 sekundi

Ključne riječi

Komentara 9

PA
pagora23
14:13 23.08.2014.

Bravo LEGENDO!!!

MA
madmax17
14:22 23.08.2014.

Care!

CA
campa
15:09 23.08.2014.

Iskrene čestitke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije