Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO CIJENI OD 90 KUNA

Ulaznice za Glory 14 Zagreb u prodaji

Mirko Filipović
Igor Kralj/PIXSELL
08.01.2014.
u 20:17

Cijene ulaznica su prilagođenje hrvatskom tržištu i kreću se već od 90 kuna. Kapacitet Zagrebačke Arene za ovu prigodu se kreće oko 15 tisuća mjesta.

Najprestižnija svjetska kick boks promocija, Glory stiže u hrvatsku metropolu. GLORY 14 ZAGREB će u subotu 8. ožujka u Zagrebačkoj Areni predvoditi dvije borilačke legende, Mirko "Cro Cop" Filipović i Remy Bonjasky.

Ulaznice za GLORY 14 ZAGREB se nalaze u prodaji od srijede, 8. siječnja u online sustavu Eventima i fizičkim poslovnicama istog distributera.

Cijene ulaznica su prilagođenje hrvatskom tržištu i kreću se već od 90 kuna. Kapacitet Zagrebačke Arene za ovu prigodu se kreće oko 15 tisuća mjesta.

Ovo će Filipoviću biti treći nastup i peti meč u jednoj od najljepših dvorana Europe. Prvi put je u "ljepotici" nastupio 2012. na Cro Cop Final Fightu da bi otprilike godinu dana kasnije u istoj dvorani ostvario jedan od svojih životnih snova. Na završnici K-1 WGP Finala Filipović je svladao tri protivnika u jednoj noći i okitio se naslovom pobjednika prestižnog turnira.

>> Denver stavljen na led, Glory stiže direktno u Zagreb!

Još nema komentara

SO
soso
08:51 09.01.2014.

ma tko ce pametan ici gledati Filipoviceve lose namjestene borbe ,ziva sprdacina pa on vise nemoze pobijediti niti jednoga trecerazrednoga borca,sada radi jeftine namjestaljke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije