Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

UFC tuži Wanderleija Silvu

Wanderlei Silva
AJM/Press Association/PIXSELL
30.07.2015.
u 21:43

Silva se pokušava osloboditi ugovora s UFC-om i suspenzija Sportske komisije Nevade.

UFC je odlučio stati na kraj napadima Wanderleija Silve sudskom tužbom. Legendarni 'Axe Murderer' u neumornom je napadu na UFC, a posljednji od njih je da UFC namješta mečeve, piše Croring.

Promocija sa sjedištem u Las Vegasu podnijela je tužbu protiv borca na okružnom sudu Države Nevade. U ovom trenutku zna se samo da Ultimate Fighting Championship tuži Brazilca zbog namjernog kršenja discipline. UFC će sigurno tražiti od Silve pojašnjenje iznesenih optužbi dok je još pod ugovorom s njima.

Silva se pokušava osloboditi ugovora s UFC-om i suspenzije Sportske komisije Nevade.

Sve su glasnije priče o pokretanju nove japanske MMA promocije pod vodstvom nekadašnjeg PRIDE-ovog šefa Nobuyukija Sakakibare, pa je možda i to jedan od razloga zbog kojih je Silva činio sve da mu poslodavci raskinu ugovor što prije.

>>Wanderlei Silva: Mogu dokazati da je UFC namještao borbe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije