Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrijetlom iz Hrvatske

UFC-ova zvijezda javno objavila kako bi voljela da se Obama zarazi ebolom!

Pat Miletich
Foto: Fight Site
16.10.2014.
u 17:48

Pat Miletich zadnju je borbu odradio 2008. godine, a u službenoj karijeri ima čak 28 pobjeda. Danas radi kao trener i komentator, no možda ga strah od aerodroma spriječi u daljnjim planovima

Bivša UFC-ova zvijezda, Pat Miletich, šokirala je javnost nedavnom objavom putem društvene mreže Twitter u kojoj stoji kako bi volio da se američki predsjednik Barack Obama zarazi ebolom, piše Fight Site.

Prvi UFC-ov prvak u velter kategoriji, podrijetlom iz Hrvatske, na društvenoj je mreži započeo kontroverznu raspravu u kojoj zastupa stajalište kako bi istog trena trebalo zabraniti letove iz Liberije pa i iz ostatka zapadne Afrike. Odmah su se javili i "tviteraši" koji su mu objasnili kako ne može ograničiti slobodu kretanja, no Pat tvrdi kako mu, zbog čestih letova, prijeti zaraza od ebole. 

Pat Miletich zadnju je borbu odradio 2008. godine, a u službenoj karijeri ima čak 28 pobjede. Danas radi kao trener i komentator, no možda ga strah od aerodroma spriječi u daljnjim planovima koji uključuju stalna putovanja po SAD-u. 

Ključne riječi

Komentara 2

AC
actros
10:34 22.10.2014.

ako ima americku putovnicu onda je amerikanac Hrvatskog porijekla a ako ima Hrvatsku putovnicu onda je Hrvat koji zivi u americi, mi se ne odricemo nikad ljudi koji su zadrzali svoj identitet........

TT
tik tak
18:25 16.10.2014.

Napisali ste da je iz Hrvatske ali niste napisali da nije Hrvat a to je velika razlika!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije