Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14. TOP TEN

U Zagreb stižu najbolje karatistice svijeta!

Karate
Foto: Hrvatski karate savez
1/8
27.10.2016.
u 15:51

Priredba će se održati 12. studenog 2016. godine te će biti podijeljena u dva dijela; u jutarnjim satima očekuje se oko 500 natjecatelja u mlađim kategorijama od cicibana do seniora, a u večernjim satima počinje glavno natjecanje najboljih svjetskih karatistica Top Ten

Karate je jedan od najpopularnijih borilačkih sportova na svijetu. Počeci karatea u Hrvatskoj sežu još iz 50-ih godina prošlog stoljeća, a u zadnjih 20 godina jedan je od najuspješnijih hrvatskih sportova.

Karate klub Princ u suradnji sa zagrebačkim i hrvatskim karate savezom, a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića, i ove godine organizira međunarodnu karate priredbu.

Priredba će se održati 12. studenog 2016. godine te će biti podijeljena u dva dijela; u jutarnjim satima očekuje se oko 500 natjecatelja u mlađim kategorijama od cicibana do seniora, a u večernjim satima počinje glavno natjecanje najboljih svjetskih karatistica Top Ten.

Karate Top Ten jedinstveni je turnir za žene u Europi i svijetu i okuplja najbolje od najboljih svjetskih karatistica. Utemeljitelj, pokretač i naš poznati karatist Novica Bogdanović ističe kako je ovo velika čast te je ponosan što su Hrvatska i Grad Zagreb "kolijevka" najjačeg turnira za žene u svijetu.

Kao i dosadašnjih godina natjecanje će podržati veliki broj uglednika iz političkog, estradnog i javnog života. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje a priredba je humanitarnog karaktera pod geslom"Stop nasilju! Karate sportom protiv nasilja“. Početak je predviđen za 10 sati ujutro, a glavna priredba Top Ten počinje u 20:30 u Dvorani II Doma sportova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije