Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKS

Fury: Ako ne pobijedim Klička neću nastaviti dalje

Vladimir Kličko
Reuters/PIXSELL
17.07.2015.
u 19:34

- Ako ne mogu pobijediti Vladimira koji je s 39 godina star u boksačkom smislu, neću nastaviti dalje jer onda nisam dobar kao što mislim - napisao je Fury na Twitteru.

Neporaženog Tysona Furyja (24-0, 18 KO) 24. listopada u Düsseldorfu čeka meč s WBO, WBA, IBO i IBF prvakom u teškoj kategoriji Vladimirom Kličkom.

26-godišnji boksač svoje nade polaže u Ukrajinčeve godine. Smatra da je prvak počeo gubiti korak u posljednjoj obrani naslova protiv Bryanta Jenningsa.

- Ako ne mogu pobijediti Vladimira koji je s 39 godina star u boksačkom smislu, neću nastaviti dalje jer onda nisam dobar kao što mislim - napisao je Fury na Twitteru.

- Trebao bih pobijediti ostarjelog Vladimira, ali neću živjeti životom prvaka. Previše volim cugu i junk food. Ako postoji čovjek koji mrzi treninge kao ja želim te upoznati. Mrzim svaku sekundu ovog kampa. Dani traju deset puta duže.

 >> Pogledajte kako najjača žena svijeta provocira Floyda Mayweathera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije