Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stotine poruka

Twitter 'gori', Mirko Filipović oduševio fanove iz cijelog svijeta!

Mirko Filipović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
25.09.2016.
u 14:10

Njegovi fanovi iz cijelog svijeta oduševljeni današnjim izdanjem, nije dugo trebalo da društvenim mrežama krenu brojne poruke pohvale.

Mirko Filipović po drugi puta vratio se iz mirovine i bez većih problema došao do pobjede u povratničkoj borbi. Već u prvoj rundi bacio je Hyun Man Myunga na parter i tamo posao obavio do kraja i bez da se pošteno oznojio došao do 32. pobjede u svojoj veličanstvenoj karijeri.

- Hvala na ovoj velikoj podršci. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što sam ponovno u Japanu i u Saitama Areni. Pozdrav mojim navijačima iz Hrvatske, najveći pozdrav mojim sinovima, obitelji, rodbini i svim navijačima, rekao je Mirko nakon pobjede.

U sljedećoj borbi, koja je na rasporedu 29. prosinca, najvjerojatnije će se boriti protiv legendarnog Wanderleija Silve, a njegova forma govori da bi mogao otići do kraja Rizinova Grand Prixa.

Iako njegov današnji protivnik nije njegova klasa, vidjelo se da je Cro Cop još uvijek vrhunski pripremljen, bez obzira na ti što je ušao u 43. godinu života.

Njegovi fanovi iz cijelog svijeta oduševljeni današnjim izdanjem, nije dugo trebalo da društvenim mrežama krenu brojne poruke pohvale.

>>Cro Cop nakon pobjede sve iznenadio i napravio šou, pozvao je Wanderleija Silvu u ring!

>>Cro Cop već u prvoj rundi pobijedio Hyun Man Myunga!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
14:59 25.09.2016.

Bravo Mirko!

OV
Ovozemaljski
15:26 25.09.2016.

Bravo Mirkec, zbog tebe i slicnih boraca treba organizirati MMA turnire za veterane, onda bi se ti mogao boriti jos 15-20 godina i bio bi junior tamo. A veterani tog sporta su stvarno popularni, tako da vjerujem da bi i za organizatore to bilo isplativo! Pozdrav

BB
bozo.babic
19:26 25.09.2016.

ajde kuci vrjeme ti je nemoj da te nisam upozorijo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije