Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revanš na Wembleyju

Trener Tysona Furyja dogovorio uzvratni meč s Kličkom u svibnju

Vladimir Kličko - Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.12.2015.
u 14:24

Odgovorit ćemo suparniku, a govoriti o uzvratnom dvoboju samo tri dana nakon prvog meča je apsurdno, izjavio je Kličkov menadžer Bernd Boente.

Trener Tysona Furyja, britanskog boksača koji je u subotu okončao 11 godina vladavine Ukrajinca Vladimira Klička u teškoj kategoriji, dogovorio je uzvratni meč za svibanj iduće godine.

Boksači su imali u ugovoru klauzulu da se, u slučaju Kličkova poraza, boksa još jedan meč. 

Fury, visok 206 cm, u subotu je u Düsseldorfu na bodove pobijedio Vladimira Klička i oduzeo mu pojaseve prvaka u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO. Peter Fury, Tysonov stric i trener, uzvratni je meč dogovorio za svibanj, a boksat će se na Wembleyju.

"Odgovorit ćemo suparniku, a govoriti o uzvratnom dvoboju samo tri dana nakon prvog meča je apsurdno", izjavio je Kličkov menadžer Bernd Boente.

Kličko je pred 45.000 gledatelja u subotu u Düsseldorfu poražen prvi put nakon 2004. kada ga je pobijedio Amerikanac Lamon Brewster. Fury u 25 dvoboja nije doživio ni jedan poraz.

>>Tko je novi prvak Fury? Ime dobio po Tysonu, a prije vjenčanja spavao je u prikolici

>>Fury pobijedio Klička i postao prvak svijeta pa se rasplakao i zapjevao: Ovo je bio moj san!

>>Fury: Bio sam na samo 65 posto, Kličku bi bilo bolje da razmisli želi li revanš

Komentara 9

SC
schwertransport
15:46 01.12.2015.

I zadnju zutu paru Klicko zeli izvuci pravi profic nema sta

Avatar Koncentriran
Koncentriran
16:39 01.12.2015.

Kladim se da ce klicko pobjediti

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:29 01.12.2015.

Braća Kličko su uništili boks, pogotovo Vladimir. Dosadno, defanzivno, pruži ruke pa da protivnik ne može do tebe. Taktika je uspješna, ali je negledljiva. Slično ko i Mourinho sa nogometom. Očekujem zanimljiv meč u uzvratu jer Kličko je taj koji mora napasti. A onda neka bolji pobijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije