Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doping

Silvin trener: Anderson nikad ne bi igrao prljavo!

Anderson Silva, Chris Weidman (1)
Fight Site
05.03.2015.
u 13:23

Silva je suočen s problemima koje su izazvali njegovi padovi na doping testovima.

Bivši prvak u srednjoj kategoriji Anderson Silva nakon meča s Nickom Diazom pao je na dva doping testa i pitanje je kakva je njegova sudbina u UFC-u i MMA svijetu. Luiz Carlos Dorea njegov je dugogodišnji boksački trener koji je uvjeren da Anderson nije želio zlouporabiti nedozvoljena sredstva, piše Fightsite.

- Uistinu sam tužan zbog svega jer poznajem Andersona godinama. Osobno ne znam što se dogodilo. Znam da je Anderson uvijek bio čist. Naporno radi i krenuo je vrlo skromno. Ne znam što se dogodilo, ali vam mogu reći da on nikada ne bi uzeo takva sredstva na prljav način. On nikad ne bi koristio takvo nešto - izjavio je Dorea.

- Svi smo vrlo žalosni. On je najveći MMA borac svih vremena. Korektan je i pošten čovjek i nikada ne bi uzeo nešto nedozvoljeno da stekne prednost. Čisti je talent i to mu nije potrebno. Znam da je uzimao određen lijekove kao što su kortikosteroidi, ali ne znam kojeg svojstva. Ne vjerujem da je uzeo nešto da dođe do prednosti. Možda je bio problem u tim lijekovima - zaključio je trener

>>Miočić: Ponijet ću igraču konzolu, djevojku i pse pa razbiti Marka Hunta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije