Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMRO U BOLNICI

Tragedija u Škotskoj: Boksač preminuo nakon što je nokautiran

boks
Sanjin Strukic/Pixsell
01.10.2016.
u 11:25

"Prije sat vremena Mike Towell je preminuo - on će uvijek biti u našim srcima #Počivaj u miru ŽeljezniMike," stoji u objavi kluba na Twitteru.

Škotski boksač Mike Towell (25) preminuo je u bolnici od posljedica teških ozljeda koje je zadobio u meču održanom u Glasgowu u četvrtak. 

Towell je nokautiran u prvoj rundi meča protiv Velšanina Dalea Evansa, ali se podigao i nastavio boriti, no primio je još nekoliko teških udaraca i sudac Victor Loughlin je meč prekinuo u petoj rundi. Boksaču iz Dundeeja je pomoć pružena u ringu prije nego je prebačen u bolnicu s teškim ozljedama.

Sportski klub St. Andrews koji je organizirao meč je u subotu ujutro objavio da je Towell preminuo.

"Prije sat vremena Mike Towell je preminuo - on će uvijek biti u našim srcima #Počivaj u miru ŽeljezniMike," stoji u objavi kluba na Twitteru.

Nakon borbe, Evans je objavio izjavu u kojoj kaže da je duboko potresen zbog Towella.

Towellu je ovo bio prvi poraz u karijeri, jer je u prethodnih 12 mečeva imao 11 pobjeda i jedan neodlučeni rezultat.

Komentara 5

ZA
zambezi
11:54 01.10.2016.

I onda netko to i ono divljaštvo od K1 naziva sportom! Znam,sad ce takvi lupat minuse i reć da me nitko ne tjera to gledat. Naravno da ne gledam. Al pitam se tko uživa gledajući to? A znam da je uvijek bilo takvih koji su u doba rimljana i borbi u arenama uživali, jer su okretanjem palca odlučivali o nečijem životu.

CE
centirion
03:42 02.10.2016.

Zao mi je čovjeka! Ali vise je ljudi umrlo na nogometnim terenima od infarkta i nadljudskih napora koje ljudsko tijelo jednostavno nije moglo izdržati!

DH
dalibor.hren
11:37 02.10.2016.

To je bilo u ringu, a to Filipović naziva "ljudskim!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije