Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGAVANJE MIRKA

Strah od sučeljavanja? Ishii se nije pojavio na službenom vaganju!

Mirko Filipović
Slavko Midzor/PIXSELL
22.08.2014.
u 16:20

- Ne zanima me posebno što se nije pojavio, ali sutra se mora pojaviti na borbi - rekao je Mirko.

 Mirko Cro Cop Filipović i Satoshi Ishii su noćas po japanskom vremenu odradili službeno vaganje za sutrašnji IGF 2 event gdje će biti glavna borba večeri, piše FightSite.

Najveće iznenađenje na vaganju je bilo nepojavljivanje IGF prvaka Satoshija Ishiija te su japanski mediji ismijali ovakav potez svog borca nazvavši ga "neprimjerenim i smiješnim". To nije spriječilo Cro Copa da odradi svoj dio posla. Filipović je na vagu stao sa 104 kilograma te je fizički izgledao vrlo impresivno.

Njegovu spremu su komentirali i japanski novinari u svojim izvještajima napisavši da se Cro Cop pojavio u "vrhunskoj spremi, perfektnog izgleda tijela koje niti najmanje ne odaje njegove godine".

Navodno je Cro Cop kratko prokomentirao nepojavljivanje Ishiija rekavši uz smiješak.

"Ne zanima me posebno što se nije pojavio, ali sutra se mora pojaviti na borbi". I mi se nadamo da Ishii nije dao petama vjetra...

>> Cro Copu u hotelu izvadili šavove!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije