Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borac s nogometašima

Miočić si ispunio želju: Upoznao Srnu, Raketu... Mandžukić oduševljen

Miočić, Mandžukić
Foto: Twitter
24.03.2015.
u 12:55

Pauzu između žestokih treninga Miočić je iskoristio za upoznavanje s hrvatskim nogometnim zvijezdama.

Hrvatska nogometna reprezentacije sljedeći vikend nastavlja kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje će se 2016. održati u Francuskoj. Uoči susreta s Norveškom na treningu je najbolje hrvatske nogometaše posjetio UFC teškaš Stipe Miočić, piše Fightsite.

Miočić je već deset dana u Zagrebu gdje trenira. Miočić će 10. svibnja ući u UFC oktogon kada će mu na suprotnoj strani biti Mark Hunt

Pauzu između žestokih treninga Miočić je iskoristio za upoznavanje s hrvatskim nogometnim zvijezdama. Mario Mandžukić, Ivan Rakitić i Darijo Srna slikali su se s Miočićem, a posebno je dolaskom UFC borca bio impresioniran Mandžukić te je taj trenutak podijelio na Twitteru.

- Počašćen sam što sam upoznao jednog od najboljih UFC boraca - napisao je hrvatski nogometni reprezentativac Mandžo.

>>Miočić: Ponijet ću igraču konzolu, djevojku i pse pa razbiti Marka Hunta!

Komentara 3

BO
borac2525
13:49 24.03.2015.

GO Stipe! The Croatian!

DU
Deleted user
14:05 24.03.2015.

Sretno lave.

DU
Deleted user
14:05 24.03.2015.

Sretno lave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije