Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI MEČ

Stipe Miočić pred izazovom karijere - bori se protiv Dos Santosa!

Stipe Miočić
Fight Site
18.09.2014.
u 21:04

iočić trenutno ima skor 12-1 te je službeno četvrti teškaš UFC-a, dok Dos Santos pauzira još od listopada prošle godine nakon teškog poraza koji mu je u meču za titulu prvaka nanio Velasquez.

Stipe Miočić već neko vrijeme strpljivo čeka poziv od čelnika UFC-a na temu odrađivanja nove borbe, a čini se da je on ovih dana napokon i stigao ili ga može barem očekivati u najskorije vrijeme, piše FightSite.

MMA novinar Ariel Helwani otkrio je kako će UFC na svom eventu UFC on Fox 13 kao glavne zvijezde imati upravo Stipu Miočića i Juniora dos Santosa, dva borca koji su već ranije imali ugovoren meč. Njih dvoje ipak se nisu sučelili na UFC-u 173 nakon što je Dos Santos otkazao nastup zbog loma ruke, ali sad će dobiti novu priliku.

UFC on Fox 13 održat će se 13. prosinca u Phoenixu, a službena najava vjerojatno će uslijediti vrlo brzo.

Podsjetimo, Miočić trenutno ima skor 12-1 te je službeno četvrti teškaš UFC-a, dok Dos Santos pauzira još od listopada prošle godine nakon teškog poraza koji mu je u meču za titulu prvaka nanio Cain Velasquez, ali i dalje zauzima odlično drugo mjesto na ljestvici teškaša.

Nakon ove najave više nema nikakve sumnje da će Miočić u slučaju pobjede biti idući izazivač aktualnog prvaka UFC-ove kraljevske kategorije, pobjednika iz meča Velasqueza i Werduma koji će se održati 15. studenog u Meksiku.

>> Više pročitajte na FightSite

>> Miočić i dalje napreduje prema vrhu, sad je četvrti teškaš UFC-a!

Komentara 3

KE
kenjalo
23:13 18.09.2014.

Stipe dolazimo da ti damo potporu, Vegas nije daleko od Phoenixa.

Avatar omot71
omot71
13:34 21.09.2014.

Njih dvoje ipak se nisu sučelili na UFC-u 173 nakon što je Dos Santos otkazao nastup zbog loma ruke, ali sad će dobiti novu priliku. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ha Ha pa koji je od njih curica?

Avatar Pablo 69
Pablo 69
07:39 19.09.2014.

Ufff jedva cekam taj mec. To ce bit prava borba..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije