Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOSTALGIČAN

Stipe Miočić porukom o Hrvatskoj oduševio tisuće navijača

Stipe Miočić
Foto: Instagram
1/5
25.10.2016.
u 15:04

“U posljednje vrijeme puno razmišljam o svojoj hrvatskoj obitelji. Moram ovo uskoro imati u svom životu. #Hrvatska”, poručio je Stipe uz fotografiju na svom službenom Facebook profilu.

Stipu Miočića je ovih dana uhvatila nostalgija. Teškaški prvak se tako prisjetio svoje hrvatske obitelji koja mu očigledno nedostaje u danima kada zasluženo odmara od napornog ritma koji mu je UFC nametnuo u posljednjih 12 mjeseci, piše Fightsite.

“U posljednje vrijeme puno razmišljam o svojoj hrvatskoj obitelji. Moram ovo uskoro imati u svom životu. #Hrvatska”, poručio je Stipe uz fotografiju na svom službenom Facebook profilu.

Status, kao i fotografija, oduševili su brojne fanove aktualnog prvaka, a neki od njih zabavljaju se nagađajući o kojoj je točno lokaciji riječ.

Možete li vi odgonetnuti od kuda dolazi ova fotografija?

>> Skromni Stipe Miočić ovom je porukom oduševio čak i svojeg protivnika!

Komentara 10

MO
mobitel20
15:40 25.10.2016.

Bravo Stipe , asu ! Najjaci covjek svijeta, ponosni Hrvat ! Da barem ovdasnji jugonacionalisti imaju desetinu Tvojeg domovinskog osjecaja gdje bi nam bio kraj...Sretno Ti bilo i cim prije zavrsi obnovu djedovine u Rtini...

HR
hrvatska91
15:45 25.10.2016.

Stipeee, Hrvatinooo...volimo teeee ! <3 :)

AN
AnteizmalogZGa
15:58 25.10.2016.

Tako se voli svoja Domovina!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije