Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Dos Santosa

Miočić blizu ispisivanja povijesti: Nitko nije mislio da ću biti prvak, želim da mi kažete koliko sam očajan...

Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.02.2017.
u 10:55

Ispred aktualnog prvaka je druga obrana pojasa i revanš s Juniorom dos Santosom. Ukoliko pobijedi u tom meču, Miočić će doći na korak do ulaska u povijest

Posljednjim pobjedama Francisa Ngannoua i Derricka Lewisa teška je kategorija dobila dobrodošlu dozu svježe krvi. Lista izazivača već dugo nije izgledala ovako kvalitetno, no nisu to stvari koje zabrinjavaju aktualnog prvaka Stipu Miočića.

U situaciji kada je sve veći broj onih koji žele njegov pojas, ali i onih koji i dalje omalovažavaju njegov uspjeh i vještine, Stipe se osjetio dužnim svima njima poslati jasnu poruku, piše Fight Site.

“Slušajte, razumijem da je sve to dio promocije, ali meni nikad nitko nije davao šansu. Nitko nikad nije mislio da ću biti prvak, a pogledajte gdje sam sad. Nastavit ću ljudima dokazivati da su u krivu i to volim činiti. Obožavam to. Želim da mi kažete koliko sam očajan, kako ću završiti nokautiran i kako sam imao sreće tijekom cijele karijere. To je u redu, prihvatit ću to te vas i dalje ušutkavati”, izjavio je Miočić za FOX Sports te ostavio poruku za sve izazivače.

Gladniji sam od svih njih. Nitko od njih nije uložio truda koliko sam ja uložio da dođem do ove titule. Briga me što moram učiniti, ali ovu titulu ne napuštam.”

Ispred aktualnog prvaka je druga obrana pojasa i revanš s Juniorom dos Santosom. Ukoliko pobijedi u tom meču, Miočić će doći na korak do ulaska u povijest, jer bi mu u tom slučaju nedostajala još samo jedna obrana da postane prvi teškaš u povijesti UFC-a s tri obranjena naslova. Nitko to još nije uspio postići, ali Stipe smatra da on nije poput ostalih teškaških prvaka.

“Želim to više od njih. Kratko i jasno”, zaključio je Miočić.

Komentara 4

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
11:14 21.02.2017.

Ajmo Stipe!!

Avatar patkovic
patkovic
11:16 21.02.2017.

mislim da dos santosa treba nogama u stomak

GM
Gusta magla
13:00 21.02.2017.

Santosa samo nogom u jaja ....tu je najslabiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije