Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAŽEN OD SLOVENCA KOSENDARA

Srpski borac izgubio pa izvrijeđao suca: Idiot zaslužuje metak!

Dušan Džakić
Foto: Facebook
25.07.2016.
u 18:08

- Poništen meč! Glupi sudac je zas... Potencijalno sjajnu borbu je pretvorio u cirkus. Velika sramota! No contest! Pričao sam s promotorima i video ide u WMMAA. Sudac zaslužuje metak jer je upropastio mogući sjajan meč. Sramota, sudac iz kickboxinga u MMA borbi. Idiot – prokomentirao je Džakić borbu kroz niz objava na svom Facebook profilu.

Dušan Džakić i Bojan Kosednar ovog su se vikenda ponovno susreli u ringu. Njihov revanš odrađen je u Trstu na East Invasion 2 eventu, a ovom je prigodom pobjeda pripala slovenskom borcu. No ponovno, baš kao i nakon FFC 20 priredbe u Zagrebu, više od same borbe priča se o kontroverznom prekidu, piše Fightsite.

Naime, u jednom trenutku “Želva” pogađa Džakića u trbuh, nakon čega ovaj pada na pod. Ubrzo nakon što je Kosednar krenuo s udarcima nogama, sudac ulijeće i zaustavlja meč. Džakić, uvjeren kako je hvatanjem noge svog protivnika i dalje bio u igri, nikako ne prihvaća prekid te se skupa sa svojim timom žali na odluku suca. Cijeli slučaj trebao bi dobiti i nastavak budući da srpski borac namjerava snimku meča proslijediti Svjetskoj MMA organizaciji (WMMAA).

– Poništen meč! Glupi sudac je zas... Potencijalno sjajnu borbu je pretvorio u cirkus. Velika sramota! No contest! Pričao sam s promotorima i video ide u WMMAA. Sudac zaslužuje metak jer je upropastio mogući sjajan meč. Sramota, sudac iz kickboxinga u MMA borbi. Idiot – prokomentirao je Džakić borbu kroz niz objava na svom Facebook profilu.

Pogledajte video i procijenite sami…

>> Veliki potez Cro Copa: Filipović u Japan vodi dvojicu navijača

Komentara 8

SU
subara
18:53 25.07.2016.

kakva moguca sjajna borba,kao dvije balerine. sudija potpuno ispravno postupio.

BA
baksi
19:06 25.07.2016.

Neka dodje stipe miocic da ga prevaspita hahaha

DA
davidhaye
21:34 25.07.2016.

Raznio ga je a razorio ga je,pogledajte borbu sa Ivicom Džebićem što mu je radio,a kadagaje Primož uspavao pukli su jer kao sudac je trebao bolje reagirat .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije