Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVI SPORTAŠ

Skromni Stipe Miočić ovom je porukom oduševio čak i svojeg protivnika!

Stipe Miočić
Foto: Instagram
1/6
30.09.2016.
u 13:45

Ovakvi sportski potezi s obje strane očekivano su naišli na pozitivne reakcije fanova koji su pohvalili oba borca te zaključili kako su savršen primjer koji bi i ostali trebali slijediti.

UFC-ov šampion u teškoj kategoriji Stipe Miočić još je jednom pokazao koliko je prizeman, normalan i skroman čovjek. Obraćajući se svojim fanovima na službenom Instagram-profilu “Vatrogasac” prisjetio se – ni više ni manje nego svog poraza od Stefana Struvea. To je tek jedan od dva poraza koji je sadašnji UFC prvak doživio u oktogonu. Drugi je u onom sada već legendarnom meču protiv Juniora dos Santosa, piše Fighsite.

No, skromni Miočić prisjetio se poraza u Nottinghamu te čestitao još jednom Stefanu Struveu. Tko zna, možda će u budućnosti imati priliku za osvetu…

“Što kažete na to da se malo vratimo u prošlost? Baš negdje u ovom trenutku meča sam se upitao: Pa zar me ovaj čovjek pogodio nogom s te udaljenosti. I da, stvarno me udario u glavu sasvim iz zadnjeg reda. Vjerojatno sam više naučio od ovog poraza nego od svih mojih pobjeda zajedno. Trebalo mi je dosta da ga uspijem prebroditi. No, to je svakako jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u karijeri.”

“Uvijek sam bio prijatelj sa svim svojim protivnicima nakon mečeva. Mislim da ipak za Stefana navijam malo više nego za ostale borce s kojima sam se borio. On je jedna od najfinijih i najboljih osoba koju ćete ikada upoznati. Imao je dosta problema u posljednje vrijeme i drago mi je da se opet bori. Navijam za tebe, veliki čovječe”, zaključio je Miočić.

Na Miočićevu objavu sportski je reagirao najviši borac s UFC-ova rostera.

“Čovječe, ludo je kako su već prošle četiri godine. Vrijeme brzo leti i puno se toga dogodilo od tada! Ti si istinski prvak u svakom aspektu. Ne mogu biti sretniji zbog tebe! Nadam se da ćemo ponovno zaplesati jednog dana, sada opet koračam prema vrhu. Ugodan ti dan, brate”, poručio je Struve u komentaru ispod Stipine objave.

Ovakvi sportski potezi s obje strane očekivano su naišli na pozitivne reakcije fanova koji su pohvalili obojicu borca te zaključili da su savršen primjer koji bi i ostali trebali slijediti.

 

How about a little Throw Back Thursday? It was right around this moment that I thought..."Did this dude seriously just kick me in the face from all the way over there?" And yeah he really did kick me in the face from all the way over there. I probably learned more from this loss than all my wins combined. Took me a while to get over this one too. But it might be one of the best things that ever happened in my career. I've always gotten along with my opponents after fights. But I think I root for @stefan_struve a little bit more than the rest. He is one of the nicest, classiest guys you'll ever meet. He's been through a lot the last few years so it's awesome to see him competing again. Always rooting for you big fella. #tbt #ufc #skyscraper #strongstyle

Fotografiju objavljuje Stipe Miocic (@stipemiocicufc)

Komentara 1

SX
sudbina x
14:15 30.09.2016.

Lijepo je čuti kako ovi ljudi osim sirove snage posjeduju i osobinu čiste i ne patvorene ljudskosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije