Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV WERDUMA

Sjajna vijest: Stipe Miočić za dva tjedna borit će se za naslov prvaka!

Stipe Miočić i Mirko Filipović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
25.01.2016.
u 08:28

Potvrđeno je da će Fabricio Werdum svoju prvu obranu titule imati protiv Stipe Miočića

Stipe Miočić borit će se za titulu teškaškog UFC prvaka i to za samo dva tjedna. Cain Velasquez ozlijedio je leđa, a Hrvat iz Clevelanda nije mogao odbiti ponudu za ono što čeka već neko vrijeme!

Dana White objavio je to na svom profilu na Twitteru i Instagramu, a nakon toga prenijeli su informaciju i svi eminentni mediji. Na kraju je došlo i do promjene na službenom eventu te je potvrđeno da će Fabricio Werdum svoju prvu obranu titule imati protiv Stipe Miočića, piše Fighsite.

Stipe će tako nastupiti samo 34 dana nakon što je sjajno savladao Andreia Arlovskog na eventu UFC 195 prije tri tjedna. Prije toga je dominirao i protiv Marka Hunta te je bio očit izbor za zamjenskog protivnika. Iako dva tjedna nije mnogo vremena, vjerujemo da je Stipe već trenirao upravo za slučaj da se dogodi nešto takvo te da će borbu dočekati spreman.

>> Miočić u spektakularnoj borbi za 54 sekunde nokautirao Arlovskog

Komentara 6

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
11:02 25.01.2016.

Dva tjedna je bezobrazno malo vremena sa spremiti se, ali želim mu svu sreću i nadam se da će podignuti hrvatsku zastavu nakon pobjede, stvarno je zaslužio!

MR
mrki69tua
10:02 25.01.2016.

Eto zašto mi se gadi UFC, pa nije ovo kafanska borba pa da se možeš tući svako drugi vikend, čovika gurnili u vatru, a da je odbio bilo bi imao si priliku.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:27 25.01.2016.

Budimo svi uz Stipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije