Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Šivolija izabran za novog boksačkog izbornika

Marko Šivolija
Sanjin Strukić/Pixsell
12.09.2014.
u 11:39

Objavljeno je to na konferenciji za novinare uoči Europskog juniorskog prvenstva koje će se od 17. do 26. listopada održati u Zagrebu

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak odlučio je raspustiti peteročlani stručni savjet (Šivolija, Mavrović, Tadić, Čalić i Pijetraj) te je imenovao jednu osobu za izborničku dužnost – Marija Šivoliju Jelicu, svjetskog doprvaka iz 2010. Objavljeno je to na konferenciji za novinare uoči Europskog juniorskog prvenstva koje će se od 17. do 26. listopada održati u Zagrebu.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
21:33 20.09.2014.

Leonardo Pijetraj je postigao najveće uspjehe sa svojim boksačima i to je stvario EP i SP i za njega nema mjesta!?!? SRAMOTA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije