Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORILAČKI SPEKTAKL

Sinj je spreman za Piccadilly Fight Night

Piccadilly Sinj Fight Night
Foto: Piccadilly Sinj Fight Night
1/5
27.03.2015.
u 15:30

Interes publike po upitima je velik, ne čudi obzirom da je prema saznanjima od sinjskih sportskih kroničara, zadnji put prije čak 28 godina u sinjskoj gradskoj dvorani održan veliki boksački meč u kojem je tada boksao velikan Marijan Beneš.

Sve je spremno za održavanje velikog borilačkog eventa pod nazivom "Piccadilly Sinj Fight Night" koji će se održati ove nedjelje, 29.03.2015. godine sa početkom u 20.00 sati u sinjskoj gradskoj dvorani. Kao što je već poznato, organizator ove priredbe je splitski Jujitsu klub Uragan, a suorganizatori grad Sinj i Night klub "Piccadilly" koji su ovu priredbu označili uvod u obilježavanje 300-te Alke. Cijene ulaznica su 40 kn za tribine i 50 kn za parter.

Za priredbu u gradu pod Kamičkom sastavljen je respektabilan fight card, ukupno 11 borbi,  od čega su dvije boksačke sparing revije iz više borilačkih sportova. U „sinjski ring“ će tako Stjepan Vugdelija, Ivan Gluhak, nokauter Matijas Barić, ali i mladi Luka Ćurković, domaći borac s kojim suradnju želi ostvariti američki UFC teškaš hrvatskog podrijetla – Stipe Miočić.

U nedjelju već od 19,00 sati dvorana će biti otvorena za sve posjetitelje i goste ove borilačke revije. Posebna poslastica osim navedenih borbi bit će dolazak mnogih poznatih imena iz borilačkog svijeta iz Hrvatske i regije kako posebnih gostiju ove priredbe. Tako ćemo u sinjskoj dvorani vidjeti Mateja Batinića koji je osvojio hrvatsku MMA ligu 2013. godine te najtrofejnijeg i najboljeg MMA trenera u Hrvatskoj Bernarda Bana iz UFK Ban kao i niz drugih borilačkih zvijezda. Nakon završetka priredbe svi posjetitelji i akteri imati će zajedničko druženje i zabavu pod nazivom "After Fight Piccadilly Party" u klubu Piccadilly do ranih jutarnjih sati, tako da su pozvani svi zainteresirani budući će ulaz biti slobodan.

Interes publike po upitima je velik, ne čudi obzirom da je prema saznanjima od sinjskih sportskih kroničara, zadnji put prije čak 28 godina u sinjskoj gradskoj dvorani održan veliki boksački meč u kojem je tada boksao velikan Marijan Beneš. Bit će to prilika mladim sinjskim borcima da se na vrhunski način iskažu pred svojom publikom i tradicionalno poznatim vatrenim navijačima - "Maliganima". Važnost ove priredbe prepoznao je i  Vlado Božić, brat bivšeg boksača Stjepana i nekadašnji trener Mirka Filipovića, pa u Sinj dovodi svoja dva juniora koji će u profi boksu nastupiti prije glavne borbe večeri. Ova manifestacija najava je i serije turnira u oktogonu na širem dalmatinskom području.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije