Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO COP JE LJUTIT!

Silva otkazao borbu! Mirko Filipović mu poručio: Ti si kukavica, nalupat ću te čim te vidim

Mirko Filipović, Pavel Zhuravlev
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
02.12.2016.
u 12:28

Ja zaista ne volim trash talk, ali Wanderlei Silva, ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim", napisao je Cro Cop.

Čini se da je otpala borba Mirka Filipovića i Wanderleija Silve koja se trebala 29. prosinca održati u Japanu! Naš je borac na Facebooku objavio da je Silva otkazao.

"Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplašio i otkazao borbu sa mnom za Novu godinu, a kunem se da sam neki dan rekao Stipi Drvišu da imam filing da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku. Koja je to kukavica, bio je hrabar kad me prozvao u srpnju da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. Bio je hrabar kad je držao predavanje na presici nakon moje zadnje borbe kako ćemo nas dvojica prirediti borbu za pamćenje. Nije sramota uplašiti se niti izgubiti borbu, ali je sramota glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru boriti.

Ja zaista ne volim trash talk, ali Wanderlei Silva, ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim. Bilo u hotelu, bilo u Saitama Areni. Nekada si bio pravi ubojica u ringu i beskompromisni borac, a sada si samo scared homie", napisao je Cro Cop.

Mirko i Silva trebali su se boriti u četvrtfinalu Rizinovog turnira.

Komentara 3

JO
josip
13:35 02.12.2016.

sad kad se Silva naljuti pa iscipelari Filipovica

AI
AirMax2
13:00 02.12.2016.

Wild Boys.

OV
Ovozemaljski
18:20 02.12.2016.

Hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije