Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA SLAVLJENICE:

Žao mi je svakog gosta restorana, Mirka su prevarili jer je poznat

Mirko Filipović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
19.05.2015.
u 18:38

'Mirka znam od svoje 17. godine, znam kakav je čovjek i izvan sporta, i koliko drži do pravednosti i poštenja s bilo kojom osobom.'

Mirko Filipović se putem Facebook profila obračunao s nepravdom koju je osjetio prilikom plaćanja ručka u vukovarskom restoranu. Izazvalo je to brojne reakcije, a posljednja jest ona Sandre Blažević, majke djevojčice za čiju krizmu se sve skupa i organiziralo.

- Jednostavno sam morala reagirati. Mirka znam od svoje 17. godine, znam kakav je čovjek i izvan sporta, i koliko drži do pravednosti i poštenja s bilo kojom osobom. Kao majka sam napravila rezervaciju u tom restoranu, očekujući korektnost prije svega. Gospodin Dragan Mlakić je zapisao menu za odrasle i za djecu posebno. Tražila sam najbolje, a dobili smo ispod prosjeka za bilo kojeg gosta - rekla je Sandra Blažević za 24sata i nastavila:

- I tu se stvorila "prilika" za vlasnika, 8x120 kuna i 9x85 kuna pa računajte (ukupno 1725 kuna, a naplaćeno 2360 kuna, op.a.). S tim što su donosili plastične boce na stol ne upitavši tko što pije i te famozne kave, preko cijele, nazovimo, usluge. Svatko bi prešao preko tih stvari kad je slavlje, ne želeći neugodnosti, no varati naočigled jer misliš, 'poznat je, neće propitkivati', stvarno je ludost i stvar je principa. Vlasnik ne dogovara uslugu već gost, a ništa od traženog se nije ispoštovalo. Žao mi je svakog gosta tog restorana, a i vlasnika jer je u 30 godina poslovanja trebao naučiti nešto o riječi 'profesionalnost'.

Napomenula je i da se Mirko sam ponudio platiti račun kako bi njoj olakšao. Svejedno, mnogi su Cro Copa napali da je škrt, a vlasnik restorana Dragan Mlakić napomenuo je i da račun postoji te da ništa nije napravio mimo dogovora. Sve to samo je dodatno razljutilo našeg MMA borca.

- Sve to uopće nema veze s novcem, već s principom. Ne bi ni riječ rekao da mi se netko ispričao - kazao je u novom statusu.

>> Mirko Filipović u restoranu slavio krizmu pa se šokirao kad je vidio račun

>> Cro Cop se ponovno javio, evo što ga je dodatno razljutilo: 'To je tužno i jadno!'

>> Mirko Filipović: Neće me prozivati izdrogirana osoba!

>> Gonzagi čak šest mjeseci suspenzije, Cro Copu 45 dana!

Komentara 78

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
18:56 19.05.2015.

Dobro upućeni znaju kako Mirko nije prvi, a ni zadnji gost koji je ovakve ili slične neugodnosti doživio. Način na koji taj restoran funkcionira, gdje se podizali samo "odabranima" a ostale se svrstava u drugi razred je moralo rezultirati javnim sramoćenjem. U 30 godina radnog staža kao ugostitelj, pića kupuje u kauflandu i onda preprodaje, prava riječ je ona klošarluk.....

BJ
Bjelovar112
18:49 19.05.2015.

vjerujem filipovicu jer taj novac krvavo zaradi a birtijas je bio i ostao birtijas samo profit na prvom mjestu

Avatar @promatrač
@promatrač
20:17 19.05.2015.

Ja sam u tom restoranu jednom poručio burek, oni su mi donijeli zeljanicu sa sirom, a platio sam ćevape. Mislim da nije to u redu pošto nije bila nikakva pričest niti krizma, a kamoli svadba, a niti bilo kakav drugii dernek. To je sve zbog toga što nisam htio ništa piti nakon 6 piva koje su mi oni onda obračunali kao gusti sok sa punim pdveom bez kave koju sam htio popiti nakon kapučina koje sam popio ali bez šećera i keksića koji se normalno tako servira. Tada sam rekao nikad više neće moja noga kročiti u tu krčmu dok ne ogladnim ili dok mi cementa ne zatreba iako sebe već poznajem od moje 16 ste godine. Radi se jednostavno o princupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije