Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19 mu je godina

Nokaut za manje od minute: Pogledajte jedan od najimpresivnijih UFC debija u povijesti!

Sage Northcutt
Printscreen Youtube
04.10.2015.
u 14:41

Ovaj momak, koji je već s 10 godina našao svoje mjesto na naslovnici najvećeg svjetskog karate časopisa je potvrdio da je veliki tanlent.

19 godina i sedam mjeseci starosti jučer je bilo Sageu Northcuttu kad je debitirao u UFC-u, kao treći najmlađi debitant u povijesti organizacije. Momak kojeg je Dana white pronašao u Legacy FC organizaciji te to prikazao u svom novom reality showu, je iskusnog i kvalitetnog Francisca Trevina završio unutar prve minute borbe, piše Fightsite.

Tako je Northcutt dodao još jedan zanimljiv podatak svom životopisu. Ovih 57 sekundi je četvrta najbrža pobjeda jednog UFC debitanta u povijesti. Trevina je prvo uspio prizemljiti, nakon što je blokirao kick, nakon toga mu je udiljelio seriju udaraca u kličnu, bacio ga na pod te tamo dovršio laktovima i to sve u jednom nevjerojatnom, gotovo nezamislivom tempu.

Ovaj momak, koji je već s 10 godina našao svoje mjesto na naslovnici najvećeg svjetskog karate časopisa je potvrdio da je veliki tanlent. Sad preostaje vidjeti što dalje slijedi za njega, no ovo je bilo više nego impresivno. U videu možete pogledati kako je završio Trevina.

>> Ova prekrasna borkinja prisiljena nastupati u višoj kategoriji zbog bujnih grudi!

Komentara 2

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
15:57 04.10.2015.

Ako je ovo nokaut onda sam ja Cro Cop...

MA
Majur
18:59 04.10.2015.

Dana pravi šou za naivne....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije