Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE POJAVLJUJE SE

Ronda Rousey potpuno iščeznula nakon teškog poraza

Ronda Rousey
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.11.2015.
u 22:15

Sve to potvrđuje kako je ovaj poraz jako teško djelovao na prvakinju, koja je bila uvjerena u svoj plan da će još nekoliko puta obraniti titulu te se umiroviti bez poraza i kao najuvjerljivija prvakinja

Čini se kako je Rondi Rousey poraz od Holly Holm pao puno teže od očekivanja. Naime, bivša prvakinja u potpunosti je nestala iz društvenog života te s društvenih mreža, gdje je bila gotovo svakodnevno aktivna, piše Fightsite.

Naime, Ronda je odmah nakon borbe objavila kratku fotografiju na Instagramu, gdje je napisala kako je dobro i da nema zdravstvenih posljedica, a nakon toga njenih objava više nema. Također, niti jedni novinari nisu uspjeli doći do nje, kao niti do Travisa Brownea te nitko nije otkrio gdje se Ronda nalazi.

Sve to potvrđuje kako je ovaj poraz jako teško djelovao na prvakinju, koja je bila uvjerena u svoj plan da će još nekoliko puta obraniti titulu te se umiroviti bez poraza i kao najuvjerljivija prvakinja, odnosno prvak u povijesti UFC-a. Već je situacija nakon dolaska u SAD dala zaključiti da je došlo do psihičkog kraha, a ovo sve samo potvrđuje te sumnje.

Za komentar nije bila raspoložena niti njena majka, koja je reporterima jednog borilačkog portala rekla kako niti ona ne zna gdje se njena kći nalazi. Od borbe je prošlo već 11 dana, no ne treba čuditi što se ovo događa. Georges St-Pierre je svojevremeno izjavio kako je, nakon poraza od Matta Serre, puna tri tjedna ostao u kući te da uopće nije izlazio iz nje.

Dok Holly Holm uživa u novoj slavi i pojavljuje se po emisijama i mjestima koja su prije bila rezervirana za Rondu, donedavna prvakinja je odlučila pobjeći od toga svega. Svatko poraze podnosi na svoj način, a kada dođe tako neočekivano te u situacija kad ti i okolina vjeruju da si neuništiv, onda je to sigurno još gore.

>> Slobodan Maksimović - bivši nogometaš u pohodu na FFC-ov pojas

Komentara 4

SC
schwertransport
15:58 01.12.2015.

ipak je dokazala da je slaba kao osoba

TW
twins
08:54 26.11.2015.

Vratit će se Ronda, treba joj još malo vremena da se zbroji u glavi i onda ćemo čekati jedan od zanimljivijih revanševa u povijesti, pogotovo ženskog MMA

MT
mladen.turcic
09:05 27.11.2015.

prvi pu t je popila.prave batine,ne znam kako ce se to odrazit na nju,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije