Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi

Razulareni Izraelci divljali po hotelu I

boks
Borna Filić/PIXSELL
27.10.2014.
u 07:00

Izraelci su napravili štetu od najmanje 500 eura, razbili su prozor i vrata, a štetu će platiti HBS

Nakon velikog problema nastalog zbog nasrtaja domaćeg boksača Vide Lončara na poljskog suca (koji će uskoro kući vozilom Hitne pomoći), hrvatski organizatori Europskog juniorskog prvenstva susreli su se s novim problemom.

Po riječima glavnog tajnika HBS-a Marka Marovića, razulareni izraelski boksači divljali su noću po hotelu I i napravili štetu od najmanje 500 eura.

Razbili su jedna vrata i jedan prozor, što će hotelu platiti HBS, a potom to pokušati naplatiti od Izraelaca preko Europskog boksačkog saveza.

>>Luka Plantić osvojio zlato i posvetio ga boksaču koji je prebio suca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije